« Δέκα ασκήσεις πάνω στην έννοια του ΚΟΙΝΟΥ» είναι ο τίτλος της έκθεσηςπου παρουσιάζεται από τις 9 Μαρτίου ως τις 2 Απριλίου στονΠολυχώρο TAF , στο Μοναστηράκι.

Την διεύρυνση των ορίων της ατομικότητας και την ευεργετική επίδραση τηςκοινοπραξίας σε μια κοινωνία σαν την σημερινή, επεξεργάζεται ηομάδα URBAN ART LAB ATHENS της εικαστικού Ράνιας Καπελιάρη,(rkapeliari@yahoo.gr) στην έκθεση « Δέκα ασκήσεις πάνω στην έννοια τουΚΟΙΝΟΥ», που γίνεται στον Πολυχωρο TAF.

«Οι δέκα ασκήσεις είναι πειραματισμοί, ώστε να αναδείξει ο κάθεδημιουργός, μέσα από την δουλειά του την σημασία της παρουσίας ή και τηςαπουσίας της κοινωφέλειας» λέει η εικαστικός Ράνια Καπελιάρη, υπεύθυνητης ομάδας URBAN ART LAB ATHENS.

Στην έκθεση συμμετέχουν με έργα τους ζωγράφοι, γλύπτες, φωτογράφοιαλλά και λογοτέχνες που ο καθένας με τον τρόπο του και με τα έργα τουπροσπαθεί να δώσει την δική του ερμηνεία στο ΚΟΙΝΟ και να εξηγήσει στοκοινό της έκθεσης την δική του αλήθειαΗ έκθεση που ξεκινά στις 9 Μαρτίου 2017 θα διαρκέσει ως τις 2 Απριλίου2017

INFO

Πολυχωρος TAF

Νορμανου 5

Μοναστηράκι

Τηλ 210 3238757

Email home@metamatictaf.gr

Ώρες Λειτουργίας

Δευτέρα έως Σαββάτο 12.00-21.00

Κυριακή 12.00-17.00