Ηταν ένα ματς απαιτήσεων και για τους δύο· ο Πανιώνιος το ανέβασε τόσο πολύ, που έμοιαζε με φιέστα ενόψει υποψίας πρωταθλητισμού, η ΑΕΚ ήθελε να συνεχίσει με νίκες στο πρωτάθλημα προκειμένου να παραμείνει εντός της πρώτης πεντάδας. Το τελικό 1-1 είναι σκορ το οποίο αφήνει απόλυτα ικανοποιημένους αμφότερους. Ωστόσο, για την Ενωση η εκπαραθύρωση από την πρώτη πεντάδα και τα πλέι οφ (είναι δύο βαθμούς πίσω από την Ξάνθη) ομολογεί και τον αγωνιστικό γολγοθά που έχει μπροστά της, καθώς την επόμενη Κυριακή φιλοξενεί τον ΠΑΟΚ και ακολούθως έχει να ανταγωνιστεί τους Ατρόμητο (εκτός), Παναθηναϊκό (εντός) και Πλατανιά (εκτός). Και παρόλο που σε πολύ κόσμο δεν άρεσε, αυτή η ισοπαλία διέκοψε το νικηφόρο σερί τεσσάρων ματς για τον Πανιώνιο. Είχε νικήσει κατά σειρά Ξάνθη (εντός), Βέροια (εκτός), Ηρακλή (εντός) και Ολυμπιακό (εκτός). Και στα τέσσερα αυτά διαδοχικά ματς είχε καταφέρει να κρατήσει απαραβίαστη την εστία του, κάτι που δεν κατάφερε αυτή τη φορά, καθώς ο Αραχούχο νίκησε τον Γιαννιώτη γράφοντας το 0-1. Ο Μασούρας, σκόρερ και στο παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό, ήταν ο παίκτης που έφερε το ματς στα ίσια.

«Δεν μπορώ να είμαι χαρούμενος με την ισοπαλία. Ετσι όπως πήγαινε το παιχνίδι, με το πρώτο ημίχρονο που κάναμε όλα έδειχναν ότι η νίκη είναι πιο κοντά στην ΑΕΚ απ’ ό,τι στον αντίπαλό μας. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν κάναμε αυτό που κάναμε στο πρώτο. Κολλήσαμε σε έναν τρόπο παιχνιδιού με μεγάλες πάσες χωρίς να έχουμε έλεγχο. Δεν είμαι ικανοποιημένος με την ισοπαλία, αλλά αυτό που με κάνει να νιώθω υπερήφανος είναι ότι όλοι στα αποδυτήρια ήταν πολύ στενοχωρημένοι, κάτι που δείχνει ότι η ομάδα έχει φιλοδοξίες» δήλωσε μετά το τέλος το αγώνα ο Μανόλο Χιμένεθ, ενώ ο τεχνικός του Πανιωνίου Βλάνταν Μιλόγεβιτς τόνισε ότι «το αποτέλεσμα είναι δίκαιο. Η ΑΕΚ είχε το πρώτο ημίχρονο κι εμείς το δεύτερο. Είμαστε ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα απέναντι σε μια ομάδα μεγάλη, η οποία συνεχώς βελτιώνεται».

Πανιώνιος:Γιαννιώτης, Βλάχος, Ρισβάνης, Οικονόμου, Τασουλής, Κόρμπος, Σιώπης, Μασούρας (79′ Ταποκό), Μασούντ, Φούντας (45′ Γεσίλ), Μπεν (91′ Γκιοατά).

ΑΕΚ:Μπάρκας, Κολοβέτσιος, Βράνιες, Λαμπρόπουλος, Ντίντακ, Γιόχανσον, Σιμόες, Χριστοδουλόπουλος (66′ Αλμέιδα), Αϊντάρεβιτς (84′ Πέκχαρτ), Μάνταλος, Αραούχο (79′ Μπακασέτας).