Στην επιστροφή του Στάικου Βεργέτη στον πάγκο, ο Αστέρας Τρίπολης, παρότι αγωνίστηκε με παίκτη λιγότερο (αποβολή Ιγκλέσιας) στα τελευταία είκοσι λεπτά, πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας στη Λιβαδειά (1-1).

Με το αποτέλεσμα αυτό ο Λεβαδειακός παραμένει στη 14η θέση με 18 βαθμούς, ενώ ο Αστέρας έφτασε τους 21 και ισοβαθμεί με τη Λάρισα.

Ο Αστέρας πήρε τον πρώτο του βαθμό ύστερα από πέντε συνεχόμενες ήττες και ουσιαστικά αυτός μπορεί να χαμογελάει περισσότερο. «Απειληθήκαμε σε στατικές φάσεις και σε αυτό πρέπει να βελτιωθούμε. Το βασικό είναι πως, παρότι βρεθήκαμε πίσω στο σκορ, η ομάδα αρνήθηκε να χάσει. Οταν μείναμε με δέκα παίκτες, προσέξαμε την άμυνα για να κρατήσουμε τον βαθμό» είπε ο Βεργέτης.

«Παλέψαμε σε όλο το ματς, παίξαμε οργανωμένα και είχαμε αρκετές φάσεις. Δεν νικήσαμε σε μια μάχη, αλλά συνεχίζουμε τον πόλεμο» σημείωσε ο προπονητής του Λεβαδειακού Γιάννης Χριστόπουλος.Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 58′ με τον Βασιλείου, ενώ ο Αστέρας ισοφάρισε δέκα λεπτά αργότερα με καταπληκτικό γκολ του Μανιά.

Λεβαδειακός: Ναμάσκο, Κουλιμπαλί, Μαχαίρας, Ουόν, Μιλιάζες, Nιάσε, Καλτσάς, Τόνι Σίλβα, Βασιλείου (90′ Καψάσκης), Γιουσούφ (81′ Γιακουμάκης), Ζεζίνιο (70′ Σουμπίνιο).

Αστέρας Τρίπολης: (Στάικος Βεργέτης): Ντοναρούμα, Γιαννούλης, Μπέρτος, Γκαΐντουτσικ, Σελίν, Τσουκαλάς (67′ Δημούτσος), Ιγκλέσιας, Καλτσάς, Τσιλιανίδης (61′ Ιωαννίδης), Φαρίνια (75′ Χαμντανί), Μανιάς.