Εξι αγωνιστικές πριν από το τέλος της κανονικής περιόδου στη Σούπερ Λίγκα, η μάχη για τα πλέι οφ μπαίνει στην τελική ευθεία. Ο Πανιώνιος είναι σε θέση ισχύος καθώς παραμένει στη 2η θέση με διαφορά πέντε βαθμών από τον ΠΑΟΚ, ωστόσο τίποτα δεν είναι ξεκάθαρο για τις υπόλοιπες θέσεις. Αλλωστε, ας μην ξεχνάμε πως και ο αμυντικός του Ατρομήτου, Σωκράτης Φυντανίδης, υποστήριξε ότι μπορεί η ομάδα του να είναι πέντε βαθμούς πίσω από την ΑΕΚ, αλλά κανείς δεν πρέπει να την ξεγράψει σε ό,τι αφορά τα πλέι οφ.

Η βαθμολογία στην πρώτη οκτάδα: Ολυμπιακός 54, Πανιώνιος 48 και ακολουθούν, ΠΑΟΚ 43, Παναθηναϊκός 42, ΑΕΚ 40, Ξάνθη 39, Πλατανιάς 38, Ατρόμητος 35.

Η 25η αγωνιστική (Σαββατοκύριακο) περιλαμβάνει άλλα τρία σημαντικά ματς. Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός, Ατρόμητος – ΑΕΚ, ΠΑΟΚ – Πανιώνιος. Ανεξάρτητα βέβαια από τα αποτελέσματα αυτών των αγώνων, οι αγωνιστικές έως το τέλος του πρωταθλήματος αναμένονται ιδιαίτερα θερμές. Σημαντικό ρόλο θα παίξουν τα μεταξύ τους παιχνίδια, τα οποία δεν είναι και λίγα. Για παράδειγμα, ο Παναθηναϊκός έχει συνεχόμενα ντέρμπι, καθώς μετά τον Ολυμπιακό θα αγωνιστεί με ΑΕΚ (ΟΑΚΑ), Πανιώνιο (Λεωφόρο), ΠΑΟΚ (Τούμπα). Από την άλλη πλευρά, ο ΠΑΟΚ έχει δύο ντέρμπι στο γήπεδό του (με Πανιώνιο και Παναθηναϊκό), ενώ τέσσερα από τα έξι επόμενα ματς της ΑΕΚ είναι εκτός. Ο Ατρόμητος θα αντιμετωπίσει πέντε από τις έξι ομάδες που είναι υψηλότερα από αυτόν στη βαθμολογία, ενώ η Ξάνθη φαίνεται να έχει καλύτερο πρόγραμμα από τον Πλατανιά.

Αναλυτικά οι αγώνες των ομάδων από την 3η έως την 8η θέση:

ΠΑΟΚ: Πανιώνιος (εντός), Λάρισα (εντός), Ατρόμητος (εκτός), Παναθηναϊκός (εντός), Πλατανιάς (εκτός), Κέρκυρα (εντός).

Παναθηναϊκός: Ολυμπιακός (εντός), ΑΕΚ (εκτός), Πανιώνιος (εντός), ΠΑΟΚ (εκτός), Ατρόμητος (εντός), Λάρισα (εντός).

ΑΕΚ: Ατρόμητος (εκτός), Παναθηναϊκός (εντός), Πλατανιάς (εκτός), Κέρκυρα (εντός), Λεβαδειακός (εκτός), ΠΑΣ Γιάννινα (εκτός).

Ξάνθη: Λεβαδειακός (εντός), ΠΑΣ Γιάννινα (εκτός), Παναιτωλικός (εντός), Αστέρας Τρίπολης (εκτός), Λάρισα (εκτός), Βέροια (εντός).

Πλατανιάς: Ηρακλής (εντός), Ολυμπιακός (εκτός), ΑΕΚ (εντός), Πανιώνιος (εκτός), ΠΑΟΚ (εντός), Ατρόμητος (εκτός).

Ατρόμητος: ΑΕΚ (εντός), Πανιώνιος (εκτός), ΠΑΟΚ (εντός), Λάρισα (εντός), Παναθηναϊκός (εκτός), Πλατανιάς (εντός).