Οι αλλαγές του Βασίλη Βούζα σε ενδεκάδες και αποστολές είναι ριζικές από τις πρώτες κιόλας μέρες του στου Ρέντη, προσπαθώντας να αλλάξει κλίμα και καταστάσεις, ώστε ο Ολυμπιακός να τελειώσει τη χρονιά με ένα δυνατό φίνις.

Ηδη ο Οσκαρ Καρντόσο έμεινε εκτός αποστολής για τον αυριανό αγώνα στην Πόλη με την Μπεσίκτας, καθώς ο υπηρεσιακός τεχνικός των πρωταθλητών θεωρεί ότι οι Πειραιώτες θα πρέπει κάποια στιγμή να παίξουν στην κόντρα και ο Παραγουανός γενικότερα δεν μπορεί να βοηθήσει.

Αντίθετα, μπορεί να βάλει κάποιον άλλο πίσω από τον Ανσαριφάρντ, που θα είναι ο κλασικός σέντερ φορ, καθώς δύσκολα θα παίξει σε ευρωπαϊκό παιχνίδι ο Ολυμπιακός με διάταξη όπως με τον Ατρόμητο στο πρωτάθλημα.

Οπου ξεκίνησε χωρίς κλασικό σέντερ φορ και «ψευτοεννιάρι» τον Τσόρι Ντομίνγκες, ο οποίος παρεμπιπτόντως θα ταξιδέψει στη Τουρκία για να βρεθεί κοντά στην προσπάθεια των συμπαικτών του, ο Βασίλης Βούζας θα ήθελε πολύ να τον έχει, ενδεχομένως ακόμα και στο βασικό σχήμα, αλλά ο Αργεντινός θα μείνει απλός θεατής καθώς ο Πάουλο Μπέντο δεν τον έχει καν δηλώσει στην Ευρώπη!

Στις αποστολές επιστρέφει και ο Στέφανο Καπίνο, με τον έλληνα κίπερ να είναι έτοιμος να πατήσει χορτάρι και γι’ αυτό ο τεχνικός της ομάδας τον θέλει μαζί του, προκειμένου να μπει και πάλι σε κλίμα και να είναι έτοιμος για τα επόμενα παιχνίδια. Επιστροφή φυσικά και για τον Μάριν σε αποστολή, με τον Γερμανό να είναι ουσιαστικά από τους καλύτερους δημιουργούς πλέον των Ερυθρολεύκων μετά τη φυγή του Μιλιβόγεβιτς.

Αναλυτικά στην αποστολή συμμετέχουν οι: Ανδρούτσος, Ανσαριφάρντ, Μποτία, Καμπιάσο, Χουτεσιώτης, Σισοκό, Ντα Κόστα, Ντε Λα Μπέγια, Ελιουνούσι, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Καπίνο, Λεάλι, Μανθάτης, Μάριν, Μάρτινς, Παρέδες, Ρέτσος, Ρομαό, Σεμπά.

– Σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής «Γκάρντιαν», ο Βαγγέλης Μαρινάκης βρίσκεται σε συνομιλίες με τον ιδιοκτήτη της Νότιγχαμ Φόρεστ, Φαουάζ αλ Χασάουι, με τις επαφές αυτές –σύμφωνα με το δημοσίευμα –να βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο.

«Ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης σε συνομιλίες εξαγοράς της Νότιγχαμ Φόρεστ» είναι ο τίτλος στο εν λόγω δημοσίευμα, στο οποίο μάλιστα γίνεται αναφορά πως μετά το ναυάγιο που υπήρξε με τους αμερικανούς επενδυτές, ο Αλ Χασάουι άρχισε και πάλι τις επαφές με τον Βαγγέλη Μαρινάκη.