Στα… θρανία κάθησαν χθες το απόγευμα τα γαλάζια στελέχη. Ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ Λευτέρης Αυγενάκης εγκαινίασε την πρώτη ενημερωτική σύσκεψη στελεχών στα γραφεία του κόμματος. Η αξιωματική αντιπολίτευση ούτως ή άλλως βρίσκεται εδώ και καιρό σε εκλογική ετοιμότητα, συνεπώς στόχος αυτού του φροντιστηρίου ήταν τα στελέχη της Πειραιώς να είναι επαρκώς ενημερωμένα για όλα τα θέματα της επικαιρότητας, να είναι ετοιμοπόλεμα αλλά και να υπάρχει ανοιχτός δίαυλος επικοινωνίας τους με το κόμμα.

Στην χθεσινή πρώτη σύσκεψη δεκάδες στελέχη της ΝΔ ενημερώθηκαν για μείζονα πολιτικά ζητήματα, μεταξύ άλλων για την πορεία της διαπραγμάτευσης και την αξιολόγηση από τον τομεάρχη Οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα, για τον ΕΦΚΑ και το Ασφαλιστικό από τον τομεάρχη Εργασίας Γιάννη Βρούτση.

Η δεύτερη θεματική αφορούσε ζητήματα στρατηγικής και οργάνωσης της ΝΔ. Ανάμεσα στους εισηγητές ήταν ο Τάκης Θεοδωρικάκος, συντονιστής στρατηγικού σχεδιασμού και επικοινωνιακής ομάδας, και ο διευθυντής του γραφείου Τύπου του κόμματος Μακάριος Λαζαρίδης. Στόχος των γαλάζιων υπευθύνων είναι πάντως οι ενημερωτικές συσκέψεις στελεχών να πραγματοποιούνται σε τακτική βάση.

Χακάρισαν τον Χατζηδάκη

Θύμα τούρκων χάκερ έπεσε στο twitter o Κωστής Χατζηδάκης. Ο λογαριασμός του ήταν ανάμεσα στους χιλιάδες που παραβιάστηκαν από τους διαδικτυακούς κομάντος του Ερντογάν στη διπλωματική μάχη με την Ολλανδία. Μικρό το κακό. Κανείς από τους ακολούθους του αντιπροέδρου της ΝΔ δεν μάσησε με τα ναζιστικά συνθήματα και τις απειλές που ανέβηκαν για λίγο στον λογαριασμό του. Εδώ που τα λέμε το χακάρισμα έβγαζε μάτι!