Το κεφάλαιο Κώστας Φορτούνης δεν είναι απλά ένα από τα πλέον πολύτιμα στον Ολυμπιακό, αλλά αποτελεί ίσως τη μεγαλύτερη –ελληνική –επένδυση του συλλόγου.

Και ο Τάκης Λεμονής θέλει να προλάβει να εισπράξει τους «τόκους».

Ο μπαλαντέρ των πρωταθλητών Ελλάδας δεν κάνει το ίδιο καλό πρωτάθλημα με πέρυσι, αλλά είναι και εξουθενωμένος από τα συνεχόμενα ματς σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ο νέος τεχνικός του Ολυμπιακού παίρνει πάνω του το θέμα και πρώτα από όλα θα μιλήσει στον επιτελικό μέσο πρόσωπο με πρόσωπο, λέγοντάς του τι περιμένει από αυτόν, αλλά έχοντας ως βασικό στόχο κυρίως να φτιάξει την ψυχολογία του διεθνούς άσου.

Αλλωστε, ένα από τα δυνατά σημεία του Τάκη Λεμονή στην προπονητική ήταν ανέκαθεν ότι μπορούσε να φτιάξει την ψυχολογία του παίκτη του (ιδιαίτερα των Ελλήνων), αφού είχε την τύχη στα πρώτα του χρόνια ως ποδοσφαιριστής του συλλόγου να ζήσει τον Τόζα Βεσελίνοβιτς και αργότερα τον Κάζιμιρ Γκόρσκι, που και οι δύο ήταν μετρ στην ψυχολογική προετοιμασία μιας ομάδας, και ο Τάκης ήταν καλός μαθητής.

Στο Δημαρχείο Ιλίου συνεχίστηκε χθες η συνεργασία του Ολυμπιακού με τη UNICEF (με αρωγό και την κοινωνική υπηρεσία του Δήμου Ιλίου) και η ενέργεια αφορούσε τον εμβολιασμό παιδιών 6 έως 15 ετών.