Από το 2008 που καταγράφεται η επαγγελματική διαδρομή του στο ποδόσφαιρο, ο Χοσέ Αλμπέρτο Κάνιας Ρουίθ Ερέρα ή απλά Κάνιας είχε αγωνιστεί 150 φορές. Εχει δεχθεί 41 κίτρινες, έχει αποβληθεί 3 φορές και μόλις χθες σημείωσε το 1ο γκολ στην καριέρα του.

Ηταν και το γκολ που ξεκλείδωσε την άμυνα της Λάρισας εξαργυρώντας την κυριαρχία του ΠΑΟΚ στο πρώτο μέρος του αγώνα της Τούμπας. Η ομάδα του Βλάνταν Ιβιτς, που αγωνίστηκε χωρίς τον Ουάρντα, ο οποίος υπέπεσε σε πειθαρχικό παράπτωμα, και με πολλές ακόμη απουσίες (Πρίγιοβιτς, Τζάλμα, Πέλκας, Τσίμιροτ, Κρέσπο), είχε την κατοχή της μπάλας, είχε τις τελικές (8 έναντι 1) αλλά δεν ήταν απειλητική. Το σουτ του Ισπανού από τα 25 μέτρα, έπειτα από «ριμπάουντ» σε απόκρουση των αμυντικών της Λάρισας, έδωσε τη λύση. Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι πέρασαν μπροστά, είχαν ευκαιρίες για την ισοφάριση αλλά τελικά το γκολ ήρθε για ΠΑΟΚ με τον Κίτσιο στο 87′.

ΠΑΟΚ: Μπρκιτς, Μάτος, Βαρέλα, Μαλεζάς, Λέοβατς, Κάνιας, Σάκχοφ, Μυστακίδης (80′ Κάτσε), Μπίσεσβαρ, Πέδρο Ενρίκε (62′ Κίτσιου), Αθανασιάδης (55′ Κουλούρης).

Λάρισα: Ξενοδόχοφ, Ρέντζας, Γκόλιας, Γιοβάνοβιτς (41′ Κόντορ), Ναβάρο (77′ Καπός), Φατιόν, Μασαλέσα, Αβραάμ (62′ Ικάουνιεκς), Ντέλετιτς, Βαρέλα, Ναζλίδης.