Επεισοδιακό φινάλε στην Καβάλα, μετά τη λήξη του αγώνα με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς για τον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής. Η ομάδα της Καλαμαριάς επικράτησε με 3-2 και οι ποδοσφαιριστές μπαίνοντας στον χώρο των αποδυτηρίων δέχτηκαν, σύμφωνα με τοπικές ιστοσελίδες, επίθεση από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ (φωτογραφία)! Ο προπονητής των φιλοξενουμένων Δημήτρης Καλαϊτζίδης είχε επίσης φραστικό επεισόδιο με τους αστυνομικούς, με αποτέλεσμα η κατάσταση να ξεφύγει για λίγα λεπτά!

Στη Φούτμπολ Λιγκ δεν άλλαξε τίποτα στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας, καθώς ο Απόλλων νίκησε 2-1 στις Σέρρες και η Λαμία επικράτησε 1-0 στην Καλλιθέα, με πέναλτι που εκτέλεσε ο Βασιλόγιαννης. Η απόφαση του διαιτητή Τσαμούρη (από τον σύνδεσμο Πειραιά) αμφισβητήθηκε έντονα από παίκτες και παράγοντες της Καλλιθέας (ο προπονητής Νίκος Κουρμπανάς ήταν τιμωρημένος), ενώ αποβλήθηκε ο πρόεδρος Γιάννης Αβραντίνης, ο οποίος ήταν στον πάγκο και φάνηκε να κάνει νόημα προς τους παίκτες να αποχωρήσουν. Από την άλλη πλευρά, η Λαμία με ανακοίνωσή της αναφέρθηκε σε φανατισμό και πετροπόλεμο: «Αντέξαμε όλα όσα περάσαμε… από τις διακοπές, τον υπέρμετρο φανατισμό μέχρι τον πετροπόλεμο που δεχθήκαμε, όπως άντεξε και ο διαιτητής του σημερινού αγώνα που αποτελεί κόσμημα για τη διαιτησία και το απέδειξε με την εν γένει παρουσία του» αναφέρει η ανακοίνωση.

Σημαντικό βήμα για την παραμονή του στην κατηγορία έκανε ο Αχαρναϊκός που νίκησε 1-0 στον Εύοσμο τον Αγροτικό Αστέρα.

Τα υπόλοιπα αποτελέσματα στην 24η αγωνιστική: Αναγέννηση Καρδίτσας – Καλλονή 1-0, Παναιγιάλειος – ΟΦΗ 0-3, Χανιά – Αρης 0-2, Αιγινιακός – Κισσαμικός 2-0, Σπάρτη – Πανελευσινιακός 1-0, Πανθρακικός – Τρίκαλα 0-3 (ά.α.).