Ο Δημήτρης Κυριακίδης είναι ένας από τους κορυφαίους τερματοφύλακες στη Σούπερ Λίγκα. Το απέδειξε και χθες, στο 1-1 του Παναιτωλικού με τον Αστέρα στο Αγρίνιο, καθώς σταμάτησε Ιγκλέσιας (κεφαλιά) και Μάσα (εκτέλεση φάουλ). Ο 30χρονος τερματοφύλακας νικήθηκε τελικά στο 69′ από την εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Μάσα, ο οποίος ισοφάρισε το γκολ του Αλβάρο Ρέι με το οποίο προηγήθηκε ο Παναιτωλικός μόλις στο 4ο λεπτό.

«Οσο δεν έχεις εξασφαλίσει και μαθηματικά την παραμονή, πρέπει να βρίσκεις κίνητρο. Επιθετικά περίμενα περισσότερες συνεργασίες και δεν είμαι ικανοποιημένος» είπε ο Μάκης Χάβος, ενώ ο Στάικος Βεργέτης έμεινε ικανοποιημένος από την αντίδραση των παικτών του όταν ο Αστέρας βρέθηκε πίσω στο σκορ: «Είμαι ικανοποιημένος γιατί είχαν το ψυχικό σθένος κάτω από το βάρος αυτής της κατάστασης και κατάφεραν να ισοφαρίσουν». Είναι το τρίτο συνεχόμενο ματς στο οποίο ο Αστέρας δείχνει αντίδραση και ισοφαρίζει.

Παναιτωλικός: Κυριακίδης, Μύγας (64′ Παπάζογλου), Κούσας, Μιγκέλ Ροντρίγκες, Τσοκάνης, Μπράβο, Μάρκος Πάουλο, Ρέι, Λόπες, Βασιλούδης (55′ Μάκος), Παπαδόπουλος (73′ Μαρκόβσκι).

Αστέρας Τρίπολης Ντοναρούμα, Μπέρτος, Γκαϊντούτσεκ (46′ Τριανταφυλλόπουλος), Σέλιν, Γιαννούλης, Τσουκαλάς, Ιγκλέσιας (70′ Χαμντανί), Μάσα, Φαρίνια (75′ Τσιλιανίδης), Ιωαννίδης, Μανιάς.