Στη φυλακή οδηγείται ομετακλητός υπάλληλος της Χρυσής Αυγής στη Βουλή, μετά την απολογίατου για τον άγριο ο ξυλοδαρμό του 24χρονου φοιτητήστους Αμπελόκηπους.

Στην κρίση ανακριτή και εισαγγελέα μέτρησε ηκατάθεση του θύματος που αναγνώρισε στο πρόσωπο του κατηγορούμενου τονδράστη της επίθεσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο φοιτητής αναγνώρισε χωρίς καμία αμφιβολία τονκατηγορούμενο και όταν εκλήθη να το κάνει ενώπιόν του.

Η μητέρατου θύματος φέρεται να είπε: Το φαινόμενο ΧΑ ανδρώθηκε γιατίτους δόθηκε χώρος. Γιατί ούτε οι πολίτες, ούτε οι θεσμοί αντιστάθηκαν.

Προσβάλλουν και κοροϊδεύουν τον κόσμο ότι κυνηγούν τους μετανάστες καιτους πρόσφυγες και αυτό είναι η μάσκα τους . Αποδείχθηκε όμως ότικυνηγούν όλο τον κόσμο.

Θα πρέπει οι πολίτες να καταλάβουν ότι ίσως οιίδιοι ή και τα παιδιά τους θα είναι τα επόμενα θύματα.Το παιδί μου δεν

είχε καμία σχέση με την επίθεση που είχε προηγηθεί στα γραφεία της ΧΑ, ήταν στο σπίτι του κι ετοιμαζόταν για να πάει στην εργασία του.

Δενανήκει σε καμία ομάδα κομματική αλλά και ούτε σε καμίαεξωκοινοβουλευτική κίνηση, όπως επίσης δεν υπήρξε ποτε μέλος τουΡουβίκωνα.

Όποιοι ισχυρισμοί για το αντίθετο δεν ευσταθούν. Βιώνουμεως οικογένεια ενα σοκ. Κοντέψαμε να χάσουμε το παιδί μας. Τα χτυπήματαήταν όλα στο κεφάλι και είχαν στόχο να τον σκοτώσουν. Τον χτυπούσαν μεσφοδρότητα 4 άτομα και ο ένας από αυτούς μάλιστα γελούσε την ώρα πουκακοποιούσε το παιδί μου. Είναι αυτός ο άνθρωπος που ο γιος μουαναγνώρισε ενώπιον του ανακριτή και συνελήφθη από την αστυνομία.”