Για συναντήσεις με τη γενική εισαγγελέα του Παναμά για τα Panama papers ταξίδεψε στη Χάγη, στην Ολλανδία, κλιμάκιο ελλήνων εισαγγελέων, με επικεφαλής τον Παν. Αθανασίου που εποπτεύει τις έρευνες για το οικονομικό έγκλημα.

Στην ομάδα, εκτός από τον επικεφαλής εισαγγελέα οικονομικού εγκλήματος, μετείχαν οι εισαγγελείς Ελένη Τουλουπάκη και Χρήστος Ντζούρας. Σύμφωνα με πληροφορίες, είχαν σημαντικές συναντήσεις με τη γενική εισαγγελέα του Παναμά, στην οποία έθεσαν συγκεκριμένα στοιχεία για ανοίγματα λογαριασμών για έλληνες που είναι στις λίστες των Panama Papers και κυρίως εταιρειών και ιδρυμάτων, προκειμένου να βρεθούν οι πραγματικοί δικαιούχοι μεγάλων χρηματικών ποσών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά τις ίδιες πληροφορίες η γενική εισαγγελέας του Παναμά γνωστοποίησε στην ελληνική εισαγγελική αποστολή ότι μόνο σε υποθέσεις κρατικής διαφθοράς θα συνεργαστεί ο Παναμάς και όχι σε υποθέσεις φοροδιαφυγής, καθώς εκεί δεν τιμωρείται το αδίκημα της φοροδιαφυγής.

Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον για την υπόθεση, πέραν της Ελλάδας, επιδεικνύουν οι εισαγγελικές αρχές της Γερμανίας, Γαλλίας και Ιταλίας, που έχουν πολλούς λογαριασμούς στα Panama Papers για πολίτες τους ή εταιρείες δικών τους συμφερόντων, όπως επίσης και οι ΗΠΑ, που πρωτοστατούν στις έρευνες κατά της φοροδιαφυγής και του μαύρου χρήματος.