Μία εβδομάδα μετά την είδηση για το Γουδή, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός – έχοντας προηγηθεί η ειδησεογραφία για την αναζήτηση γηπέδου από την ΚΑΕ ΑΕΚ – ζήτησε από τον υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη το κλειστό γήπεδο μπάσκετ του ΟΑΚΑ. Η κυβέρνηση, διά στόματος Βασιλειάδη, απάντησε ότι είναι θετική στην πρόταση.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ: Η πρόταση που θα καταθέσει μετά το Πάσχα με κάθε επισημότητα η ΚΑΕ Παναθηναϊκός σε νέα συνάντηση που θα έχει με τον Γιώργο Βασιλειάδη, αυτή τη φορά με τον ιδιοκτήτη της Δημήτρη Γιαννακόπουλο, πρέπει να ικανοποιεί την Πολιτεία. Να βρεθεί δηλαδή κοινός τόπος ώστε να γίνει μια win-win συμφωνία.

ΘΕΤΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ: Είναι το πιο εφικτό, το πιο εύκολα εφαρμόσιμο σχέδιο και αναμφίβολα το πιο λογικό! Το γήπεδο υπάρχει, έχει περάσει στο Υπερταμείο και το κόστος συντήρησής του είναι μεγάλο. Αν γίνει ένα από όσα συζητούνται, η λογική λέει ότι θα γίνει η παραχώρηση του ΟΑΚΑ στον Παναθηναϊκό και γενικώς η ιδέα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για «παναθηναϊκή πολιτεία» στο ΟΑΚΑ μοιάζει να είναι το πιο λογικό σχέδιο.

Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ: Δεν υπάρχουν πολλοί. Ενας και μικρός. Να μη συμφωνήσει η Πολιτεία με την πρόταση και δευτερευόντως να δημιουργηθεί πρόβλημα με την ΑΕΚ. Ωστόσο τότε η ΑΕΚ θα πρέπει να βρει τη λύση.