Η επιθυμία του Εστεμπάν Καμπιάσο (την οποία εξέφρασε μέσα από τις δηλώσεις του στη συνδρομητική τηλεόραση μετά το τέλος του αγώνα στην Κέρκυρα) να συνεχίσει έναν ακόμα χρόνο το ποδόσφαιρο, δίνει στον Ολυμπιακό την ευκαιρία να κάνει το όνειρο του Αργεντίνου πραγματικότητα.

Είναι ηλίου φαεινότερον ότι με τον τρόπο που αγωνίζεται (και για τον συγκεκριμένο ρόλο για τον οποίο τον θέλουν οι Πειραιώτες) ο μεγάλος αυτός παίκτης άνετα μπορεί να σταθεί έναν ακόμα χρόνο, κάτι που για παράδειγμα δεν ισχύει για τον Τσόρι Ντομίνγκες που δείχνει ότι για αυτόν έχει φτάσει το πλήρωμα του χρόνου.

Σαφώς μπορούν να ωφεληθούν και οι δύο πλευρές εφόσον βρεθεί η χρυσή τομή (ο Καμπιάσο από πέρυσι απέδειξε ότι δεν θα είναι εμπόδιο το χρηματικό, μειώνοντας ο ίδιος σημαντικά τις αποδοχές του).

Ολυμπιακός και Φορτούνης για τα παιδιά. «Για κάθε παιδί που πεινάει, δίπλα μας ή μακριά μας». Ενα σύνθημα, ένας στόχος στον Ραδιομαραθώνιο της UNICEF και της ΕΡΤ, στον οποίο έδωσε το «παρών» και ο Ολυμπιακός (ο οποίος άλλωστε στηρίζει το έργο της UNICEF εδώ και τέσσερα χρόνια), με τον Κώστα Φορτούνη να περνάει το μήνυμα μέσα από τα ερτζιανά.

«Δυστυχώς και στη χώρα μας η κρίση έχει αγγίξει τις περισσότερες οικογένειες και είναι πραγματικά χρέος όλων μας να σταθούμε στο πλευρό τους προκειμένου να απαλύνουμε όσο περισσότερο μπορούμε τα σοβαρά τους προβλήματα και να τους χαρίσουμε μια καλύτερη προοπτική για το μέλλον» τόνισε μεταξύ άλλων ο άσος των Ερυθρολεύκων.