Το πρώτο θέμα που έσκασε στην επικαιρότητα ήταν η επιθυμία της ΚΑΕ ΑΕΚ να αποκτήσει το ποδηλατοδρόμιο και να το μετατρέψει σε γήπεδο μπάσκετ. Οι αντιδράσεις της Ομοσπονδίας Ποδηλασίας αλλά και ορισμένων μελών του αθλητικού τομέα του ΣΥΡΙΖΑ έκαναν τον πρόεδρο της ΑΕΚ Μάκη Αγγελόπουλο να ελέγξει, μαζί με τον Γιώργο Βασιλειάδη, τα (σκεπαστά) γήπεδα τένις του ΟΑΚΑ.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ: Να κάνει η ΑΕΚ οικονομοτεχνική μελέτη και να διαπιστώσει το κόστος της κατασκευής προκειμένου να μετατραπεί – ένα από τα δύο γήπεδα – σε κλειστό γήπεδο μπάσκετ. Εφόσον γίνει αυτό και η ΑΕΚ καταλήξει στο σχέδιο που την εξυπηρετεί, να βρεθεί χώρος από το υφυπουργείο για να μεταφερθεί η πίστα της ποδηλασίας ή το τένις.

ΘΕΤΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ: Η Πολιτεία (το Υπερταμείο και το υφυπουργείο Αθλητισμού) επιθυμούν να παραχωρήσουν τα γήπεδα. Η Ομοσπονδία Ποδηλασίας έχει μεγάλα χρέη προς το ΟΑΚΑ και αυτό αποτελεί κίνητρο αλλά και «μοχλό πίεσης» για να μεταφερθεί το ποδηλατοδρόμιο σε άλλο σημείο. Ενώ όσον αφορά τα τένις, επειδή πρόκειται για δύο (σκεπαστά) γήπεδα, το ένα μπορεί να φιλοξενήσει όλα τα ερασιτεχνικά τμήματα της ΑΕΚ.

Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ: Το κόστος να κριθεί υψηλό από την ΑΕΚ. Να βρεθεί επενδυτής. Να μην ξεπεραστούν οι αντιδράσεις της Ομοσπονδίας Ποδηλασίας (δεν είναι τόσο εύκολη υπόθεση το ξήλωμα της πίστας και η μεταφορά της. Είναι πιθανό να καταστραφεί το ξύλο).