***Νίκη που μπορεί να ισοδυναμεί με παραμονή στην κατηγορία σημείωσε ο Ηρακλής στα Γιάννενα, επικρατώντας 2-1 του ΠΑΣ στους «Ζωσιμάδες», στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής. Οι «κυανόλευκοι» άνοιξαν το σκορ με καταπληκτικό γκολ του Μπαστακού στο 11ο λεπτό, ο Δώνης διπλασίασε στο 47΄ και το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Βιντάλ στο 83΄.

***Ο Πλατανιάς πήρε βαθμό στη Νέα Σμύρνη από τον Πανιώνιο, τον οποίο υποχρέωσε σε ισοπαλία 1-1. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 10΄ με τον Γιακουμάκη και οι «κυανέρυθροι», που ανέκτησαν την τρίτη θέση μετά την ήττα του Παναθηναϊκού, ισοφάρισαν με πέναλτι του Μπεν στο 65΄.

***Ισόπαλος 0-0 ολοκληρώθηκε ο αγώνας Ατρόμητος-ΑΕΛ στο Περιστέρι. Ενας «χρυσός» βαθμούς για τους «βυσσινί» που παραμένουν δύο βαθμούς πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού και κρατούν την τύχη στα χέρια τους.

***Ο Παναιτωλικός επικράτησε 1-0 εντός έδρας της Βέροιας. ο μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης σημείωσε ο Ρόσα στο 16΄. Με αυτή την ήττα η Βέροια υποβιβάστηκε και μαθηματικά στην Football League.

***Αστέρας Τρίπολης και Ξάνθη έμειναν στο μηδέν σε αναμέτρηση που διεξήχθη στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης». Οι γηπεδούχοι με το βαθμό έκαναν ένα ακόμα βήμα για την παραμονή τους, ενώ η Ξάνθη έχασε τις ελπίδες της για τα πλέι-οφ.