Απόλλων και Λαμία νίκησαν με το ίδιο σκορ (1-0), Κισσαμικό και Παναιγιάλειο αντίστοιχα και εξακολουθούν να βρίσκονται στις δύο προνομιούχες θέσεις που οδηγούν στη Σούπερ Λίγκα.

Ωστόσο, η δήλωση που προκάλεσε αίσθηση έγινε από τον προπονητή του Παναιγιάλειου Δημήτρη Σπανό, σχετικά με την αντικατάσταση (στο ημίχρονο) του ποδοσφαιριστή της ομάδας Παναγιώτη Παπαδόπουλου. Ο 32χρονος αμυντικός υπέπεσε σε παράβαση (χέρι) που έφερε το πέναλτι με το οποίο η Λαμία πήρε τη νίκη. Ο Παπαδόπουλος είχε υποπέσει στην ίδια παράβαση και στο ματς με τον Απόλλωνα. Γκρίνια πάντως υπήρξε και από τον προπονητή του Απόλλωνα Ακη Μάντζιο, αλλά αφορούσε τον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου: «Οι παίκτες είναι ήρωες σε αυτό το γήπεδο που παίζουμε. Το έχουμε ξαναπεί, αλλά αυτή η κατάσταση είναι άρρωστη με αυτό που συμβαίνει στα γήπεδα».

Τα υπόλοιπα αποτελέσματα: Αχαρναϊκός – Πανσερραϊκός 2-1, Καλλονή – Αιγινιακός 1-3, Πανελευσινιακός – Αναγέννηση Καρδίτσας 1-0, Τρίκαλα – Σπάρτη 1-0, Αρης – Καλλιθέα 3-0, ΟΦΗ – Αγροτικός Αστέρας 4-0, Χανιά – Πανθρακικός 3-0 (α.α.).

Βαθμολογία: Απόλλων 65, Λαμία 62, Αρης 56, ΟΦΗ 51,Τρίκαλα 49.