«Είμαστε η Γιουβέντους. Εναντίον της Μπαρτσελόνα με ηρεμία και χωρίς φόβο». Ο Μαξ Αλέγκρι αναζητά τη μαγική φόρμουλα που θα οδηγήσει τη Γηραιά Κυρία στη νίκη επί της Μπαρτσελόνα στην αυριανή πρώτη αναμέτρηση με τους Καταλανούς για τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ και δεν το κρύβει στα πορταρίσματά του στα social media.

Το σαββατιάτικο ματς με την Κιέβο ήταν μια γερή προπόνηση για τους παίκτες της Γιούβε (νίκη 2-0), ιδιαίτερα για το βαρύ πυροβολικό της τον Γκονσάλο Ιγκουαΐν που πέτυχε και τα δύο γκολ. Ο Αργεντινός έφτασε τα 20 στη φετινή Serie A και έγινε ο πρώτος παίκτης που φτάνει αυτό τον αριθμό τερμάτων στην παρθενική του σεζόν στο Τορίνο μετά τους Τσαρλς και Σίβορι (1957/58).

Ο Αλέγκρι προειδοποιεί τους παίκτες του να μην παρασυρθούν από την ήττα της Μπάρτσα από τη Μάλαγα, ενώ προαναγγέλλει ουσιαστικά το πώς θα παρατάξει την ομάδα του λέγοντας πως «η άμυνα είναι το ίδιο όμορφη με την επίθεση».

Πανωλεθρία για την Ιντερ που ηττήθηκε από την Κροτόνε 2-1. Οι οπαδοί της θυμήθηκαν στα σχόλιά τους στα social media τον… Στραματσόνι . Η ήττα των Νερατζούρι ήρθε έξι ημέρες πριν από το ντέρμπι της Παναγίτσας και ενώ η Μίλαν έδειξε στο ματς με την Παλέρμο (4-0) πως βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση.

Στα άλλα παιχνίδια: Εμπολι – Πεσκάρα 1-1, Αταλάντα – Σασουόλο 1-1, Σαμπντόρια – Φιορεντίνα 2-2, Μπολόνια – Ρόμα 0-3, Κάλιαρι – Τορίνο 2-3, Ουντινέζε – Τζένοα 3-0, Λάτσιο – Νάπολι 0-3.

Η βαθμολογία: Γιουβέντους 77, Ρόμα 71.