Προσδοκίες

Χρονίζει το ζήτημα του γηπέδου της ΑΕΚ. Για να το πούμε καλύτερα, της «Αγια-Σοφιάς». Θα γίνει και αν ναι, πότε; Σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις, οι αρμόδιοι που τρέχουν την υπόθεση σκάνε χαμόγελο. Με δεδομένο ότι θα περάσει η περιλάλητη τροπολογία, ανοίγει ο δρόμος και είναι χαρακτηριστικό ότι ο project manager του έργου Δημήτρης Ανδριόπουλος έδωσε χθες το στίγμα των προθέσεων της εταιρείας μιλώντας στην αντιπολίτευση του Δήμου Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνος. Βέβαια, εκεί όλοι τίθενται αναφανδόν υπέρ της ανέγερσης, ακόμη κι έτσι όμως είχε ενδιαφέρον να ακούς πως «τον Ιούνιο θα έχουμε την άδεια και θα αρχίσει η πρώτη φάση του έργου». Θεωρείται σίγουρο πως οι παλινωδίες και η αρνητική στάση του δημάρχου Βασιλόπουλου έπαιξαν τον ρόλο τους για να υπάρξει αυτή η σημαντική καθυστέρηση. Γιατί στην ΑΕΚ επιμένουν πως τα έχουν όλα έτοιμα, ήταν πρόθυμοι να σταθούν δίπλα στον δήμο και αρωγοί σε κάθε του προσπάθεια για καλυτέρευση της ζωής της πόλης, ενώ ανάμεσα στις άλλες σκέψεις τους ήταν να βοηθήσουν προκειμένου να δοθεί πετρέλαιο τον χειμώνα για τα σχολεία της περιοχής! Τώρα, μένει να φανεί αν θα βαδίσουν με κοινό στόχο και ασφαλώς αν υφίσταται η οικονομική δυνατότητα για να ξεπεραστεί κάθε εμπόδιο και να τρέξουν όλα πιο γρήγορα. Είμαστε, αναμφιβόλως, σε φάση κρίσιμη για ένα καυτό θέμα που απασχολεί τους πάντες και στην ομάδα το παλεύουν πολύ, τόσο ο Δημήτρης Μελισσανίδης όσο και ο πολυπράγμων Νίκος Στράτος.

Μετακίνηση (1)

Συνέντευξη στον Arena έδωσε χθες ο Νίκος Ζαμάνης, διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος του Πανιωνίου. Και ανάμεσα σε όσα είπε ήταν και η ατάκα «ο Ρισβάνης μένει ελεύθερος και έχει συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό». Θυμίζουμε ότι προ μηνών η αποκάλυψη για το προχωρημένο φλερτ ανάμεσα στις δύο πλευρές είχε γίνει από τη στήλη «The Shot».

Μετακίνηση (2)

New kid in town. Δηλαδή, νέο παιδί στην πόλη. Αυτό ήταν το tweet του ΠΑΟΚ για τον Δημήτρη Λημνιό, αλλά χωρίς να φαίνεται ούτε το πρόσωπο του ποδοσφαιριστή ούτε και να υπάρχει μια ξεκάθαρη ανακοίνωση. O νεαρός μετέβη χθες στα γραφεία και προφανώς ολοκληρώθηκαν τα διαδικαστικά μιας όντως «ακριβής» μεταγραφής, καθώς εικάζεται ότι θα φτάσει περί τα 900 χιλιάρικα.

Ουζουνίδης

Η εικόνα του Παναθηναϊκού με τους πολλούς αναπληρωματικούς ήταν ζοφερή στην Τούμπα. Τι θα κάνει ο κόουτς; Μετά το φινάλε της σεζόν αναμένεται να προχωρήσει σε καρατομήσεις, καθόσον ήδη έχει ξεκάθαρη εικόνα για τους πάντες. Λέγεται όμως ότι στο εξής, θέλοντας και μη, πρέπει να βασιστεί στο υλικό που έχει στη διάθεσή του. Με τόσους αγώνες στα πλέι οφ, οι ανάσες είναι απαραίτητες.

Σιόβας

Η είδηση δεν σχετίζεται μόνο με την επίτευξη του πρώτου προσωπικού του γκολ στην Ισπανία. Ο διεθνής σέντερ μπακ αγωνίζεται με συνέπεια στη Λεγανές, πάει καλά, οπότε ένα θέμα αφορά το κατά πόσο ο Ολυμπιακός θα τον εμπιστευτεί ξανά όταν ολοκληρωθεί ο δανεισμός του. Ο Μπέντο δεν τον… έβλεπε, αλλά ο μπακ δεν μπορεί να θεωρηθεί αμελητέα ποσότητα.