Κάρλο Αντσελότι και Ζινεντίν Ζιντάν θα ήθελαν να αναμετρηθούν στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, παρά σε διπλούς αγώνες της προημιτελικής φάσης. Μπάγερν και Ρεάλ Μαδρίτης είναι ένα ζευγάρι με ιστορία στο Τσάμπιονς Λιγκ, με τους Βαυαρούς να έχουν δυσάρεστες αναμνήσεις από την τελευταία επίσκεψη της Ρεάλ στο Μόναχο.

Τις δύο ομάδες συνδέουν πολλά. Ο Κάρλο Αντσελότι ήταν στον πάγκο της Ρεάλ το 2014, όταν οι Μερένγκες απέκλεισαν την Μπάγερν με το επιβλητικό 4-0 στην Αλιάντς Αρένα. Σε εκείνο το ματς είχαν αγωνιστεί δύο παίκτες που απόψε θα φορούν διαφορετικές φανέλες. Ο Τσάμπι Αλόνσο ήταν τότε στη Ρεάλ Μαδρίτης και ο Τόνι Κρόος στην Μπάγερν. Τώρα θα βρεθούν αντίπαλοι με την πρώην ομάδα τους.

Κι ακόμα, ο Αντσελότι είχε συνεργαστεί με τον Ζιντάν, όταν την περίοδο 2013-2014 ήταν ο άμεσος συνεργάτης του, στον πάγκο της Ρεάλ.

«Εχω μάθει πολλά από τον Αντσελότι. Τον ξέρω και με ξέρει καλά, αλλά αυτό δεν έχει καμία σημασία. Είναι ένα παιχνίδι ανάμεσα σε δύο σπουδαίες ομάδες και όχι ανάμεσα σε εμένα και σε αυτόν» είπε ο Ζιντάν.

«Είμαστε φίλοι και είμαι πολύ χαρούμενος για όσα έχει πετύχει με τη Ρεάλ» σχολίασε ο ιταλός τεχνικός, ο οποίος είχε εκφράσει και παλαιότερα την πεποίθηση ότι ο Ζιντάν θα εξελισσόταν σε έναν επιτυχημένο προπονητή.

Στο άλλο αποψινό παιχνίδι, η Ατλέτικο Μαδρίτης θα υποδεχθεί τη Λέστερ, η οποία με τον Γκρεγκ Σαίξπηρ στον πάγκο δείχνει ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο και στην προηγούμενη φάση απέκλεισε τη Σεβίλλη.