Με καρχαρίες που όταν μυρίσουν αίμα σε τελειώνουν παρομοίασε τους παίκτες της Μπαρτσελόνα ο ιταλός αμυντικός της Γιουβέντους Τζόρτζιο Κιελίνι.

«Αν αντιληφθούν πως έχουμε χάσει την ψυχραιμία μας, θα μυρίσουν το αίμα σαν τους καρχαρίες και θα μας τελειώσουν. Αν παίξουμε άμυνα για να προσπαθήσουμε να τους κρατήσουμε μακριά, θα χάσουμε» είπε ο Κιελίνι στην ιστοσελίδα της ομάδας του.

Ο Λεονάρντο Μπονούτσι είχε ρωτήσει τις προηγούμενες ημέρες τον συμπαίκτη του στην Εθνική Ιταλίας Μάρκο Βεράτι πώς ήταν η ατμόσφαιρα στο Καμπ Νου το βράδυ της ιστορικής νίκης της Μπάρτσα επί της Παρί με 6-1. Κι εκείνος του είπε: «Εμοιαζε σαν να έπαιζαν φαντάσματα. Δεν τους έβλεπες». Η Γιούβε έχει πλεονέκτημα 3-0 από το πρώτο ματς, ωστόσο, όπως και η Παρί, δείχνει αρκετά φοβισμένη πως μπορεί να ανατραπεί αύριο το σκορ στο Καμπ Νου.

Σε βίντεο που ανέβασε στην ιστοσελίδα της αναφέρει: «Θα μας περιμένουν 100.000 άνθρωποι. Θα τους κοιτάξουμε στα μάτια και θα ολοκληρώσουμε τη δουλειά». Ο μεγάλος πρωταγωνιστής της πρώτης remontada επί της Παρί, ο Νεϊμάρ, αισιοδοξεί πως μπορεί να υπάρξει και σίκουελ.

Ο Λουίς Ενρίκε άφησε να εννοηθεί πως δεν θα διστάσει να παίξει ακόμα και με οκτώ επιθετικούς για να κυνηγήσει το νέο ιστορικό αποτέλεσμα.

Ο καταλανικός Τύπος εμφανίζεται πάντως απαισιόδοξος μετά την ανακοίνωση της UEFA πως διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Ολλανδός Μπιορν Κάιπερς.