Δεν ανησυχούν στον Ολυμπιακό ενόψει της σημερινής απολογίας για τα γεγονότα στον πρώτο ημιτελικό Κυπέλλου με τη ΑΕΚ στο γήπεδο Γ. Καραϊσκάκης.

Οι Πειραιώτες που έχουν κληθεί να απολογηθούν στην Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου, ο οποίος άσκησε πειθαρχική δίωξη κατά του Ολυμπιακού, είναι βέβαιοι ότι δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος αφαίρεσης βαθμών, ενώ οι πιο αισιόδοξοι θεωρούν ότι δεν θα υπάρξει καν ποινή τιμωρίας της έδρας.

Ακόμα και να κληθούν με βάση το άρθρο 28 ή και το 29 που αναφέρει «εκτεταμένα επεισόδια» στον Πειραιά, δεν ανησυχούν, ενώ από την πρώτη στιγμή κάνουν λόγο για μια μεθοδευμένη προσπάθεια να τιμωρηθεί η ομάδα όσο το δυνατόν πιο αυστηρά.

Θυμίζουμε ότι τη διαδικασία θα παρακολουθήσει και ο ΠΑΟΚ που έχει έννομο συμφέρον καθώς, σε περίπτωση αφαίρεσης έξι βαθμών από τους πρωταθλητές Ελλάδας, τότε Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ θα ισοβαθμούν στην κορυφή και ο Δικέφαλος του Βορρά με δύο νίκες σε Χανιά με Πλατανιά και σε Τούμπα με Κέρκυρα στις δύο τελευταίες αγωνιστικές στέφεται πρωταθλητής στην ισοβαθμία στην περίπτωση που ο Ολυμπιακός νικήσει την ίδια στιγμή Γιάννινα εντός και Παναιτωλικό εκτός. Και αυτό διότι ο ΠΑΟΚ έχει νικήσει 2-0 τον Ολυμπιακό στη Θεσσαλονίκη ενώ έχει χάσει με 2-1 στο Καραϊσκάκης – συνεπώς, υπερτερεί.