Στα 27.132 λεπτά που έχει παίξει επαγγελματικό ποδόσφαιρο ο Χρήστος Καρυπίδης οι κόκκινες κάρτες που έχει δεχτεί στην καριέρα του αντιστοιχούν στα δάκτυλα του ενός χεριού. Λίγες αν λάβουμε υπόψη πως αγωνίζεται ως αμυντικός.

Εκτός γηπέδων ο συμπαθής σερραίος ποδοσφαιριστής δεν τα καταφέρνει το ίδιο καλά. Σε ραδιοφωνική του συνέντευξη, για παράδειγμα, υπέπεσε σε τόσα αντιαθλητικά φάουλ όσα δεν έχει κάνει σε όλη του την καριέρα.

Ο Καρυπίδης κατήγγειλε πως έγιναν πρωτοφανή πράγματα στο Γεώργιος Καραϊσκάκης στο παιχνίδι της ομάδας του Πλατανιάς με τον Ολυμπιακό. Το τι ακριβώς συνέβη το κράτησε για τον εαυτό του. Εξέφρασε όμως την απορία γιατί οι δημοσιογράφοι τα πέρασαν στα ψιλά.

Πώς θα γινόταν διαφορετικά όταν ο ίδιος που έζησε τα γεγονότα αρνείται να πει τι ακριβώς συνέβη, έστω και με καθυστέρηση 19 ημερών.

Ο σύλλογός του επίσης προτίμησε να αντιμετωπίσει τα γεγονότα της 1ης Απριλίου με σκωπτική διάθεση αντί να αναφέρει με κάθε λεπτομέρεια τι ακριβώς συνέβη και να ζητήσει την παρέμβαση της αθλητικής Δικαιοσύνης.

Ενας επαγγελματίας ποδοσφαιριστής δεν μπορεί επίσης να εύχεται να τιμωρούνται οι ομάδες. Η ευχή είναι έκφραση της επιθυμίας για ένα θετικό γεγονός που θέλουμε να συμβεί στο μέλλον. Και υπάρχουν τόσα που μπορεί να ευχηθεί για το ποδόσφαιρό μας.