Προσπάθεια επιβίωσης σε δύο ταμπλό επιχειρεί ο Ηρακλής, καθώς οι ποδοσφαιριστές και το προπονητικό τιμ δίνουν τη μάχη της παραμονής στη Σούπερ Λίγκα, ενώ την ίδια στιγμή οι οφειλές δημιουργούν καθημερινά νέα προβλήματα.

Ενα από αυτά λύθηκε χθες το μεσημέρι, καθώς διευθετήθηκε η οφειλή προς την ΕΠΟ, ύψους 23.800 ευρώ και έτσι αποφεύχθηκε η αφαίρεση τριών βαθμών, τουλάχιστον από αυτή την υπόθεση.

Αυτό δεν σημαίνει πάντως ότι απομακρύνθηκε ο κίνδυνος, καθώς τα μέτωπα είναι αρκετά. Πρώτα απ’ όλα υπάρχουν οι οφειλές προς τους Αντωνίου και Μπλέτσα, οι οποίες δεν έχουν τακτοποιηθεί, παρά το γεγονός ότι κάτι τέτοιο είχε διαρρεύσει. Οι δύο ποδοσφαιριστές το διέψευσαν και έτσι ο κίνδυνος αφαίρεσης βαθμών παραμένει. Από την άλλη πλευρά, ο προπονητής Σάββας Παντελίδης δήλωσε ότι περιμένει το ματς με τον Παναιτωλικό και στη συνέχεια θα μιλήσει. Ο Παντελίδης ξεκαθάρισε ότι στηρίζει τους παίκτες, αλλά διαφωνούσε με την αποχή από τις προπονήσεις την περασμένη εβδομάδα: «Συμφωνώ σε όλα μαζί τους. Ομως θεωρώ λάθος αντίδραση να μην κάνουμε προπόνηση. Δεν μπορούμε να πάμε χωρίς προπόνηση σε ένα τόσο κρίσιμο παιχνίδι». Θυμίζουμε ότι οι ποδοσφαιριστές του Ηρακλή επέστρεψαν στις προπονήσεις την Τρίτη, χωρίς να πάρουν ούτε ευρώ, παρά τις υποσχέσεις που τους είχαν δοθεί.