Στόχος: Ανέπαφη εστία.

Αξία: Ανεκτίμητη.

Μπορεί να θυμίζει διαφήμιση, αλλά είναι το πιο ρεαλιστικό σενάριο εάν ο Ολυμπιακός θέλει να εξαντλήσει τις ελάχιστες (βάσει εικόνας της ομάδας και όχι λόγω του σκορ) πιθανότητες να ανατρέψει το εις βάρος του 1-2 από τον πρώτο ημιτελικό με την ΑΕΚ στο Γ. Καραϊσκάκης.

Οι Ερυθρόλευκοι είχαν προκριθεί πριν από λίγα χρόνια με νίκη 1-0 στο 90′ (με γκολ του Χάρα) στο ΟΑΚΑ, με την ΑΕΚ όμως να παίζει τότε σε κατώτερη κατηγορία και να μην έχει τη σημερινή ποιότητα.

Επίσης τώρα στους Ερυθρόλευκους δεν αρκεί ένα γκολ στο ενενηντάλεπτο για να διεκδικήσουν έστω την πρόκριση στην παράταση. Χρειάζονται μίνιμουμ δύο.

Συνεπώς, για να έχει έστω αυτές τις ελάχιστες ελπίδες (επαναλαμβάνουμε, με βάση την εικόνα που δείχνει η ομάδα γενικότερα) ο Ολυμπιακός θα πρέπει να κάνει ρεκόρ αμυντικής λειτουργίας.

Καθώς εδώ και πολύ καιρό σε κανένα μεγάλο παιχνίδι (τρία εκτός έδρας ντέρμπι για το πρωτάθλημα, δυο ματς με την Μπεσίκτας στο Γιουρόπα Λιγκ και έναν ημιτελικό Κυπέλλου) δεν κράτησε πουθενά ανέπαφη την εστία του.

Ενώ με εξαίρεση το πρώτο ημίχρονο του ημιτελικού Κυπέλλου, το πιο ανησυχητικό είναι ότι σε όλα τα υπόλοιπα ματς σχεδόν δεν έκανε ευκαιρία ή είχε ελάχιστες (με τους Τούρκους κυρίως, όπου πέτυχε τα δύο γκολ).

Επίσης για να περάσει πρέπει να σκοράρει, άρα Ανσαριφάρντ από την αρχή.