Εξαιρετικά αμφίβολο είναι το μέλλον του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς στο ποδόσφαιρο λόγω του σοβαρού τραυματισμού που υπέστη στο γόνατο του δεξιού ποδιού στο παιχνίδι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Αντερλεχτ.

Δημοσιεύματα στον αγγλικό Τύπο ανέφεραν πως το γόνατο του Σουηδού έχει υποστεί διπλή ζημιά, στους χιαστούς και τον μηνίσκο, και σε ανάλογες περιπτώσεις ο χρόνος αποθεραπείας φτάνει τον έναν χρόνο.

Τον Οκτώβριο ο Ιμπρα γίνεται 36 ετών και σύμφωνα με τους ειδικούς θα είναι σχεδόν αδύνατο να επιστρέψει στο αγωνιστικό επίπεδο που βρίσκεται σήμερα.

Σύμφωνα με το περιβάλλον του Ζοζέ Μουρίνιο, η καριέρα του Ιμπρα έφτασε στο τέλος της με άδοξο τρόπο, ενώ η Γιουνάιτεντ θα στραφεί στην αγορά για τον αντικαταστάτη του.

Ο πορτογάλος προπονητής απέφυγε να πει οτιδήποτε για το μέλλον του παίκτη, ενώ άγνωστο παραμένει αν η Γιουνάιτεντ θα ανανεώσει το συμβόλαιό του που λήγει το καλοκαίρι.

Η «Μίρορ», ωστόσο, υποστηρίζει πως ο αγγλικός σύλλογος δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιο του αλλά θα καλύψει τα έξοδα αποθεραπείας.

Πολλά θα εξαρτηθούν πάντως από τη διάγνωση του κορυφαίου στην ανατομική ανασυγκρότηση του πρόσθιου χιαστού δρος Φρέντι Φου, τον οποίον θα επισκεφτεί τις επόμενες ημέρες ο Ιμπρα για να διαγνώσει το ακριβές πρόβλημα στο γόνατό του.

Στο ίδιο παιχνίδι τραυματίστηκε και ο αργεντινός αμυντικός Μάρκος Ρόχο που επίσης υπέστη ρήξη χιαστών.

Στο χθεσινό παιχνίδι της Γιουνάιτεντ με την Μπέρνλι (2-0) οι παίκτες των Κόκκινων Διαβόλων εμφανίστηκαν με φανέλες που έγραφαν τα ονόματα των δύο παικτών προκαλώντας τη οργή των οπαδών γιατί θεώρησαν πως μόνο στην περίπτωση που είχαν χάσει τη ζωή τους θα έπρεπε να συμβεί κάτι τέτοιο.

Το πρώτο γκολ της Γιουνάιτεντ το πέτυχε ο Μαρσιάλ. Ο Γάλλος έφτασε τα 25 με την αγγλική ομάδα, γεγονός το οποίο ενεργοποίησε τη ρήτρα των 10 εκατ. ευρώ που πρέπει να καταβληθεί στην προηγούμενη ομάδα του Μονακό.

n Λονδρέζικη υπόθεση είναι στο μεταξύ το φετινό Κύπελλο Αγγλίας. Στις 27 Μαΐου η Αρσεναλ που νίκησε με 2-1 τη Μάντσεστερ Σίτι στην παράταση θα είναι τυπικά η γηπεδούχος στο Γουέμπλεϊ απέναντι στην Τσέλσι, η οποία νίκησε με 4-2 την Τότεναμ. Για τους Κανονιέρηδες θα είναι ο τρίτος τελικός στα τέσσερα τελευταία χρόνια και ο εικοστός στην ιστορία τους που αποτελεί ρεκόρ στην Αγγλία.