Με εύκολες νίκες συνέχισαν οι πρωτοπόροι της Φούτμπολ Λιγκ. Ο Απόλλων νίκησε 4-0 την Καλλονή και πλέον μπαίνει στη μάχη των ντέρμπι που ακολουθούν με διαφορά ασφαλείας τριών βαθμών από τη δεύτερη Λαμία. Ο προπονητής του Απόλλωνα, Ακης Μάντζιος, αναφέρθηκε στο δύσκολο πρόγραμμα του επόμενου μήνα: «Είναι παιχνίδια ντέρμπι από τα οποία θα φανεί ποιες ομάδες θα πάρουν την άνοδο. Η διαφορά που έχουμε από τους αντιπάλους μας δεν μας κοιμίζει. Στα ντέρμπι είτε παίζεις εντός, είτε εκτός, όλα τα αποτελέσματα είναι πιθανά».

Η Λαμία νίκησε 3-1 τον Πανσερραϊκό, αλλά ο σκόρερ του πρώτου γκολ (Μπουλούλης, στο 6ο λεπτό) ήταν σε ξεκάθαρη θέση οφσάιντ, που δεν είδαν ο διαιτητής και ο βοηθός. Μάλιστα δεν ήταν μόνο αυτός οφσάιντ, αλλά και άλλοι τέσσερις συμπαίκτες του! Στα ντέρμπι που ακολουθούν αναφέρθηκε και ο προπονητής της Λαμίας, Μπάμπης Τεννές, λέγοντας: «Δεν τα έχουμε μόνο εμείς, αλλά όλες οι ομάδες που είναι στην κορυφή. Από αυτά τα παιχνίδια θα δούμε ποιες ομάδες θα ανέβουν στη Σούπερ Λίγκα». Η φάση του πρώτου γκολ της Λαμίας σχολιάστηκε και από τον προπονητή του Αρη, Νίκο Κωστένογλου που τόνισε ότι «ομάδες παίρνουν αποτελέσματα με φάσεις αμφισβητούμενες».

Αλλα αποτελέσματα στην 27η αγωνιστική: ΟΦΗ – Αχαρναϊκός 3-0, Πανελευσινιακός – Κισσαμικός 2-1, Τρίκαλα – Αιγινιακός 5-0, Σπάρτη – Καλλιθέα 2-1, Πανθρακικός – Παναιγιάλειος 0-3 (ά.α). Σήμερα:  Χανιά – Αναγέννηση Καρδίτσας (16.00). Βαθμολογία: Απόλλων 71, Λαμία 68, Αρης 62, ΟΦΗ 57, Τρίκαλα 55.      

ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΟΥΠΗΣ