1ο Sifnos Run

Στο δρομικό καλεντάρι της περιόδου μπαίνει και η Σίφνος με τον πρώτο αγώνα τρεξίματος που διοργανώνεται στο νησί την Κυριακή 30 Απριλίου. Το Sifnos Run περιλαμβάνει διαδρομές 10 και 5 χιλιομέτρων καθώς και παιδικό αγώνα 1.000 μέτρων. Οι συμμετέχοντες που θα ταξιδέψουν στην «Ωραία των Κυκλάδων» θα έχουν προνομιακές τιμές στα καταλύματα ενώ η Aegean Speed Lines δίνει τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια με 40% έκπτωση. Την παραμονή του αγώνα θα γίνει πάστα πάρτι για τους δρομείς ενώ θα υπάρξει και ομιλία με θέμα τη μεσογειακή διατροφή της δρος Βαλεντίνης Κωνσταντινίδου. Για περισσότερες πληροφορίες στη σελίδα www.sifnosrun.gr

1ος Ημιμαραθώνιος Κορίνθου

Στην έναρξη των εργασιών διάνοιξης της Διώρυγας του Ισθμού της Κορίνθου τον Απρίλιο του 1892 είναι αφιερωμένος ο 1ος Ημιμαραθώνιος Κορίνθου που διοργανώνεται την Κυριακή 30 Απριλίου. Με εκκίνηση τη Γέφυρα του Ισθμού της παλαιάς εθνικής οδού και τερματισμό το λιμάνι της Κορίνθου, η διοργάνωση περιλαμβάνει κούρσα ημιμαραθώνιου δρόμου ή δυναμικού βαδίσματος μαζί με σκυταλοδρομία 2Χ10.550 μ.

6ος Μητροπολιτικός Αγώνας

Ο Σύλλογος Δρομέων Νοτίων Προαστίων Αττικής Ευκλής διοργανώνει για έκτη συνεχόμενη χρονιά αγώνα στο πρώην αεροδρόμιο Ελληνικού την Κυριακή 30 Απριλίου. Στο πρόγραμμα περιλαμβάνονται διαδρομές 2 χλμ. για παιδιά μαζί με άλλες 5 και 10 χλμ. για ενηλίκους. Η διοργάνωση είναι αφιερωμένη στη μνήμη του Κυριάκου Λαζαρίδη και στα 60 χρόνια από την ίδρυση της Ολυμπιακής Αεροπορίας.

5ο Spetsathlon

Το Spetsathlon γίνεται πέντε χρονών κι ετοιμάζεται να το γιορτάσει με μια πανηγυρική διοργάνωση από τις 5 έως τις 7 Μαΐου στο νησί των Σπετσών. Η Communucation Lab ετοίμασε ένα γεμάτο τριήμερο που θα ξεκινήσει με το Twilight Charity Run όπου οι συμμετέχοντες θα στηρίξουν τη δράση της ΑΜΚΕ Αθλητισμός για Ολους. Το Σάββατο υπάρχει το 1ο SUP event ενώ την Κυριακή θα διεξαχθεί ο αγώνας τριάθλου με δύο διαδρομές: το Spetses Triathlon Sprint (750 μ. κολύμπι, 25 χλμ. ποδήλατο & 5 χλμ. τρέξιμο) και το Ολυμπιακό Spetses Triathlon Endurance (1.500 μ. κολύμπι, 50 χλμ. ποδήλατο & 10 χλμ. τρέξιμο). Ακόμα, θα υπάρχει κατηγορία σκυταλοδρομίας 2 ή 3 ατόμων.