Το επιβαρυντικό φύλλο αγώνα μπορεί να δημιουργήσει νέα προβλήματα στον ΟΦΗ, καθώς κινδυνεύει με τιμωρία της έδρας μετά τα επεισόδια στο τέλος του αγώνα με τον Απόλλωνα (1-1). Ο διαιτητής Γιάννης Παπαδόπουλος έδειξε λανθασμένα πέναλτι με το οποίο ισοφάρισε ο Απόλλων και μετά τη λήξη υπήρξε εισβολή οπαδών και συμπλοκές με τις αστυνομικές δυνάμεις. Στο φύλλο αγώνα ο Παπαδόπουλος αναφέρει πως κατά την αποχώρησή του δέχτηκε επίθεση και έτσι ο ΟΦΗ μπορεί να κινδυνέψει και με αφαίρεση βαθμών.

Την ισοπαλία του Απόλλωνα εκμεταλλεύτηκε η Λαμία (3-0 στο Μενίδι τον Αχαρναϊκό) που μείωσε στον πόντο (72-71), ενώ αντίθετα απομακρύνθηκε η άνοδος για τον Αρη που έφερε 0-0 στις Σέρρες και έμεινε οκτώ βαθμούς μακριά από τη Λαμία. Στο παιχνίδι αυτό ο βοηθός Φώτης Καμπερίδης στάθηκε άτυχος, καθώς υπέστη ρήξη αχίλλειου τένοντα στο ζέσταμα! Πάντως, παρά τον σοβαρό τραυματισμό του εκτέλεσε χρέη τέταρτου διαιτητή.

Η ήττα στην Καρδίτσα (1-0) από την Αναγέννηση δημιούργησε νέα προβλήματα στην Καλλιθέα που παραμένει στην επικίνδυνη ζώνη. Ο Στάθης Σταθόπουλος ενημέρωσε τους ποδοσφαιριστές ότι υπέβαλε την παραίτησή του. Στον πάγκο της Καλλιθέας έμεινε μόλις 28 ημέρες! Κατά πάσα πιθανότητα την ευθύνη της ομάδας θα έχει ο προπονητής της Κ-19 Σωτήρης Τζουμερκιώτης.

Τα αποτελέσματα της 28ης αγωνιστικής: ΟΦΗ – Απόλλων 1-1, Καλλονή – Πανελευσινιακός 1-3, Αχαρναϊκός – Λαμία 0-3, Κισσαμικός – Τρίκαλα 1-3, Αιγινιακός – Χανιά 5-1, Αναγέννηση Καρδίτσας – Καλλιθέα 1-0, Παναιγιάλειος – Σπάρτη 2-4, Πανσερραϊκός – Αρης 0-0, Αγροτικός Αστέρας – Πανθρακικός 3-0 (α.α.).