Ενας 34χρονος συνελήφθη ως ο ένας εκ των δύο δραστών της απόπειρας ανθρωποκτονίας και ληστείας σε βάρος ενός ζευγαριού, 29χρονου και 26χρονης, στην περιοχή Λιμανάκια της Βουλιαγμένης.

Ειδικότερα, τα ξημερώματα της 11ης Φεβρουαρίου, ο συλληφθείς, υπήκοος Αλβανίας, μαζί με έναν συνεργό του που αναζητείται, προσέγγισαν το ζευγάρι που βρισκόταν την ώρα εκείνη μέσα σε αυτοκίνητο και με την απειλή πιστολιού το ακινητοποίησαν. Οι δύο κακοποιοί επιχείρησαν τότε να ληστέψουν τον 29χρονο και την 26χρονη, πυροβολώντας ταυτόχρονα προς το όχημά τους.

Ο 29χρονος προσπάθησε να τους απωθήσει και τότε ένας εκ των δραστών πυροβόλησε εκ νέου εναντίον του, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει στο πόδι. Στη συνέχεια, οι δράστες απέσπασαν από τα θύματά τους χρήματα, ένα ρολόι, ένα πορτοφόλι, δύο κινητά τηλέφωνα καθώς και τα κλειδιά του αυτοκινήτου και τράπηκαν σε φυγή.

Επειτα από αστυνομική έρευνα, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία ενός εκ των δραστών, του 34χρονου, ο οποίος εντοπίστηκε στην περιοχή του Γκύζη, όπου και συνελήφθη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Νοτιανατολικής Αττικής.

Σε έρευνα στο σπίτι του, βρέθηκε και κατασχέθηκε μία μεταλλική πτυσσόμενη ράβδος.

Ο ίδιος είχε και στο παρελθόν συλληφθεί, για κλοπή.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τον παρέπεμψε στον ανακριτή.