Ικανοποιημένες από την προσπάθεια που κατέβαλαν στο φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας στο Κίρισι επέστρεψαν οι αθλήτριες της ομάδας πόλο του Ολυμπιακού. Παράλληλα, είχαν την πίκρα για τον τρόπο που χάθηκε ο τελικός με τη γηπεδούχο Κίνεφ.

«Αποδείξαμε ότι δίκαια είμαστε στις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης τα τελευταία χρόνια» είπε η αρχηγός του Ολυμπιακού Φιλιώ Μανωλιουδάκη, ενώ η Αλκηστη Αβραμίδου εξέφρασε την πίκρα της για την ήττα στον τελικό: «Η αλήθεια είναι ότι μας αφήνει μια πίκρα ο τρόπος που χάσαμε. Προσωπικά είμαι στενοχωρημένη γιατί δεν μας άφησαν σε δύο καίριες φάσεις να διεκδικήσουμε το παιχνίδι. Στην πρώτη, όταν έσβησαν τα φώτα ενώ φεύγαμε στην κόντρα, αλλά και στην τελευταία φάση, όταν με το τάιμ άουτ μάς έκλεψαν έξι δευτερόλεπτα. Αν είχαμε περισσότερο χρόνο θα μπορούσαμε να κάνουμε κάτι καλύτερο».

Η ελληνική ομάδα ηττήθηκε 7-6 από τη ρωσική ομάδα, ενώ στον ημιτελικό είχε αποκλείσει την ισπανική Σαμπαντέλ με 11-9 στα πέναλτι (απέκρουσε δύο η Διαμαντοπούλου).

Η άποψη του προπονητή Χάρη Παυλίδη: «Εχουμε μερίδιο ευθύνης, καθώς αφήσαμε το παιχνίδι να ξεφύγει στην πρώτη περίοδο. Ωστόσο στις επόμενες τρεις ήμασταν καλύτεροι. Οταν όμως φτάνεις σε αυτό το σημείο είναι λογικό οι διαιτητές να βοηθούν τη γηπεδούχο ομάδα. Ο τρόπος που χάσαμε θα είναι κίνητρο για να φτάσουμε στην κορυφή την επόμενη χρονιά».