Λοιπόν, εκεί στο ΓΕΕΘΑ πρέπει να έχουν υψηλή αίσθηση του χιούμορ –εκτός και αν ο Πάνος Καμμένος τρολάρει αγρίως τον της Παιδείας συνάδελφό του υπουργό Γαβρόγλου. Το λέω γιατί χθες το ΓΕΕΘΑ δημοσιοποίησε την προκήρυξη για την εισαγωγή των φετινών υποψηφίων στις Στρατιωτικές Σχολές Ευελπίδων, Ναυτικών Δοκίμων, Ικάρων και των Ανωτέρων Στρατιωτικών Σχολών Υπαξιωματικών, όπου τι εντόπισα ο πάντοτε υποψιασμένος;

Οτι για μια ακόμα χρονιά προαπαιτούμενο για την εισαγωγή στις Στρατιωτικές μας Σχολές, εκτός από το να επιτύχει κανείς καλές επιδόσεις στις προκαταρκτικές εξετάσεις και καλούς βαθμούς στις Πανελλαδικές, είναι και το να έχει (τουλάχιστον)… διαγωγή κοσμία!

Φαντάζομαι θυμάστε ότι πριν από έναν μόλις μήνα ο Γαβρόγλου ανακοίνωσε από το βήμα της Βουλής ότι κάνει δεκτή την πρόταση 28 βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ και θα φέρει διάταξη που θα καταργεί την αναγραφή της διαγωγής στα απολυτήρια. «Για το θέμα της διαγωγής κοσμίας και κοσμιοτάτης ελπίζω, όταν θα φέρουμε στη Βουλή τη διάταξη για την κατάργησή της, να την ψηφίσετε. Είναι ένα εντελώς αναχρονιστικό μέτρο, ένα μέτρο που χρησιμοποιήθηκε ενάντια και στους αριστερούς, αλλά, θέλω να σας πω, και ενάντια σε πάρα πολύ δημιουργικούς πολίτες αυτής της χώρας», είχε τονίσει.

Επομένως, διερωτώμαι: ο Καμμένος διαφωνεί ή τρολάρει; Ή μήπως απλά δεν ασχολείται με τέτοια ταπεινά θέματα;