Το διπλό άλμπουμ «The Wall» είναι το καλύτερο σε πωλήσεις στην ιστορία της μουσικής. Ο ενδέκατος δίσκος του συγκροτήματος Pink Floyd έχει πουλήσει πάνω από 30 εκατομμύρια αντίτυπα, ενώ στην Ελλάδα οι πωλήσεις του ξεπέρασαν τα 100.000 αντίτυπα.

Τι σχέση έχουν οι Pink Floyd με τον αποψινό αγώνα της Μονακό με τη Γιουβέντους για τα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ; Απλά, πολλοί παραλληλίζουν τον τίτλο του άλμπουμ τους με την άμυνα της Γηραιάς Κυρίας: Wall.

Το ερώτημα έρχεται αβίαστα: Οταν η καλύτερη επιθετική τριπλέτα στον κόσμο, Νεϊμάρ, Μέσι, Σουάρες, δεν καταφέρνει να πετύχει γκολ στη Γιουβέντους σε 180 λεπτά, τι πιθανότητες έχει να το κάνει μια επίθεση της οποίας ηγείται ένα αμούστακο παιδί, ο Κιλιάν Εμπαπέ;

Οι «σεναριογράφοι» των αναμετρήσεων της Μονακό με τη Γιούβε χτύπησαν φλέβα χρυσού στα πρόσωπα του 18χρονου Γάλλου και του αρχηγού της Γηραιάς Κυρίας Τζίτζι Μπουφόν.

Τη χρονιά που ο τελευταίος συμμετείχε στην αποστολή της Ιταλίας στο Μουντιάλ του 1998, ο Εμπαπέ ερχόταν στον κόσμο.

Η διαφορά στην ηλικία τους είναι 20 χρόνια, 10 μήνες και 21 ημέρες ή 7.631 ημέρες ακριβώς.

Ο Μπουφόν αντιμετωπίζει τον μικρό με φιλοσοφική διάθεση, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Αυτή είναι η ομορφιά της ζωής».

Ο γερο-Μπουφόν συνειδητοποίησε επίσης πως αποτελεί τον συνδετικό κρίκο τριών γενεών: «Επαιξα μ’ αυτούς που γεννήθηκαν τις δεκαετίες του 1950 και του 1960 και θα τελειώσω την καριέρα μου παίζοντας με αυτούς που γεννήθηκαν το 2000. Είναι τεράστιο χρονικό διάστημα».