Πρωτοφανής όσο και σοκαριστική υπόθεση βιασμού και άγριας κακοποίησης μίας 20χρονης φοιτήτριας στη Δάφνη αποκαλύφθηκε την Πέμπτη,από αστυνομικούςτου τοπικού Τμήματος Ασφαλείας, σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Η κακοποίηση έγινε σε σπίτι γεμάτο κάμερες, ενώ μία από αυτές είχε υποχρεωθεί να φορέσει στο κεφάλι και η άτυχη κοπέλα που βρέθηκε δεμένη.

Η 20χρονη εργαζόταν περιστασιακά στο σπίτι του 52χρονου, βοηθώντας τον στις οικιακές δουλειές, καθώς είναι άτομο με ειδικές ανάγκες, με σοβαρό πρόβλημα όρασης.Η κοπέλα είχε εργαστεί άλλες τρεις φορές το προηγούμενο διάστημα στο ίδιο σπίτι. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, το απόγευμα της Τετάρτης μετέβη στο διαμέρισμα του 52χρονου για να εισπράξει 25 ευρώ που της όφειλε από την εργασία της την προηγούμενη φορά κι από εκείνη την στιγμή χάθηκαν τα ίχνη της.

Οι γονείςτης νεαρής φοιτήτριας δήλωσαν την εξαφάνισή της στο Αστυνομικό Τμήμα Ζωγράφου και ήλθαν από την επαρχία για να βρουν το παιδί τους, καθώς από το προηγούμενο βράδυ δεν απαντούσε στα τηλέφωνα.

Μετά από συγκέντρωση σχετικών πληροφοριών από την Αστυνομία, έγινε έλεγχος στο υπόγειο διαμέρισμα του 52χρονου, ατόμου με ειδικές ανάγκες και ιδιαίτερα παχύσαρκου, στη Δάφνη, επί της οδού Οθωνος.

Αρχικά ο βιαστής αρνήθηκε τον έλεγχο των αστυνομικών και υποστήριξε ότι η κοπέλα τον είχε επισκεφθεί και είχε φύγει.

Ωστόσο, σε δεύτερη φάση οι αστυνομικοί άκουσαν από την πόρτα που έκλεισε ο δράστης, γυναικεία φωνή να ζητά βοήθεια.

Ακολούθησε εισβολή των αστυνομικών που έσπασαν την πόρτα και βρήκαν την άτυχη κοπέλα, δεμένη με ιμάντες και κακοποιημένη.Οπως έγινε γνωστό, στο δωμάτιο όπου κρατούσε και κακοποιούσε την 20χρονη, εκτός των άλλων είχε κάμερες που μετέφεραν εικόνα σε ηλεκτρονικό υπολογιστή με μεγάλη οθόνη, σκληρούς δίσκους, εξοπλισμό για τις ακατονόμαστες πράξεις του αλλά και ειδικά γυαλιά με μικροκάμερες και «τσιπάκι» αποθήκευσης εικόνας.

Ο 52χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Δάφνης, όπου ομολόγησε τις πράξεις του.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, η 20χρονη είχε ακινητοποιηθεί, από το απόγευμα της Τετάρτης, από τον 52χρονο με αιθέρα.Οι αστυνομικοί που εισέβαλαν το πρωί της Πέμπτης στο υπόγειο διαμέρισμά του ανέφεραν ότι η 20χρονη ήταν εξαιρετικά κακοποιημένη και σε κατάσταση ισχυρού σοκ, ενώ εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο όπου διακομίστηκε.

Ο δράστης οδηγείται την Παρασκευή στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, με δικογραφία σε βάρος του γιααρπαγή, βιασμό, πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Και στο παρελθόν ο ίδιος είχε κατηγορηθεί για κλοπές, ενώ ερευνάται η συμμετοχή του και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.