Ακόμα και η τραγουδίστρια Ζόζεφιν του συγκροτήματος Μέλισσες ήταν ντυμένη στα κατακόκκινα στην Ερυθρόλευκη φιέστα για το 44ο (και 7ο συνεχόμενο για δεύτερη φορά στην ιστορία του) πρωτάθλημα του Ολυμπιακού.

Μια εκδήλωση που άρχισε με το πιο ελπιδοφόρο μήνυμα: την είσοδο των παιδιών από τις ακαδημίες του συλλόγου, τα οποία είχαν την τιμητική τους εφέτος, καθώς ο Πάουλο Μπέντο είχε προωθήσει στην πρώτη ομάδα τέσσερα παιδιά τα οποία και καθιερώθηκαν.

Ενα κέρδος ίσως το ίδιο σημαντικό όσο και ένας τίτλος σαν και αυτόν που γιόρτασαν χθες στον Πειραιά.

«Η Ελλάδα γιορτάζει για τον Θρύλο της και ο Πειραιάς για το καμάρι του που έφτασε τα 44 πρωταθλήματα όταν όλες οι άλλες ομάδες μαζί μετρούν 37.

Ενα ρεκόρ μυθικό, που μόνο ο Ολυμπιακός μπορεί να κάνει και οι άλλοι δεν μπορούν ούτε καν να ονειρευτούν» τόνισε μεταξύ άλλων ο Βαγγέλης Μαρινάκης που παρέλαβε πρώτος το τρόπαιο από τα χέρια του προέδρου της λίγκας του Γιώργου Στράτου και οι παίκτες της ομάδας τον αποθέωναν, πριν το πάρουν κι αυτοί στα χέρια τους.

Αποθεώθηκαν όλοι (ιδιαίτερα ο Τσόρι και ο Λεμονής), τιμήθηκε ο Ιμπαγάσα για την προσφορά του στην ομάδα, ενώ μηνύματα είχαν στείλει πρώην προπονητές του Ολυμπιακού.

Ο Κριστιάν Καρεμπέ έδωσε το σύνθημα για μια ακόμα καλύτερη χρονιά, καθώς αυτό είναι το στοίχημα για την ηγεσία των Ερυθρολεύκων που έχει την υποχρέωση προς τους φίλους της ομάδας (που δεν γέμισαν ούτε χθες το γήπεδο) να την ενισχύσει.