Ο Χόρχε Ελγκέτα θα παραμείνει στον πάγκο της ομάδας βόλεϊ του ΠΑΟΚ και την επόμενη περίοδο. Αυτό ανακοίνωσε στη χθεσινή φιέστα για την κατάκτηση του τρίτου συνεχόμενου τίτλου ο πρόεδρος του ΤΑΠ, Αντώνης Τσαλόπουλος. «Ο Χόρχε Ελγκέτα συμφώνησε να μείνει» δήλωσε και πρόσθεσε ότι στις πρώτες συζητήσεις που έχουν γίνει, έχει εκφράσει την επιθυμία για παραμονή και ο Αλεξάντερ Σαφράνοβιτς.

Ο ακραίος του ΠΑΟΚ επιβεβαίωσε μάλιστα τον Τσαλόπουλο, λέγοντας: «Δεν θέλω να πάω πουθενά. Κάνω πολύ μεγάλη και αυστηρή αυτοκριτική και προσπαθώ πάντα να βελτιώνομαι και να δίνω το καλύτερο που μπορώ» είπε ο Σαφράνοβιτς, ο οποίος πήρε και το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη του πρωταθλήματος. Παράλληλα, στη νέα περίοδο υπολογίζεται και ο άτυχος της φετινής χρονιάς Ερνάντο Γκόμεζ, ο οποίος έχει συμβόλαιο για ακόμα έναν χρόνο.

Επόμενος στόχος που θέτουν στον ΠΑΟΚ είναι η ευρωπαϊκή διάκριση. Μάλιστα, όπως είπε ο Αντώνης Τσαλόπουλος, θα δηλώσουν συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ.Ο Χόρχε Ελγκέτα επιβεβαίωσε επίσης τη συμφωνία με τη διοίκηση για την παραμονή του και αναφέρθηκε στα σχέδια για τη νέα περίοδο: «Θα πρέπει να ξέρουμε ποιος θα μείνει και ποιος θα φύγει. Είναι πολύ σημαντικό θέμα η παραμονή του Σαφράνοβιτς. Επίσης ο Ντάντε είναι ένας σπουδαίος παίκτης και η παραμονή του, αν και δύσκολη λόγω των αυξημένων αγωνιστικών υποχρεώσεων την επόμενη περίοδο, είναι θέμα της διοίκησης» είπε.