Ο Ολυμπιακός κατέκτησε για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά τον τίτλο στην Α1 πόλο ανδρών, επικρατώντας εύκολα με 12-3 της Βουλιαγμένης στον τρίτο τελικό των πλέι οφ, στο κολυμβητήριο του Πειραιά. Οι Ερυθρόλευκοι έμειναν για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά αήττητοι και πλέον ετοιμάζονται για τους δύο επόμενους στόχους, το Κύπελλο και το φάιναλ 6 του Τσάμπιονς Λιγκ.

«Εχουμε ακόμα δύο στόχους μπροστά μας. Πιστεύω ότι αν είμαστε το ίδιο σοβαροί θα τα καταφέρουμε. Κι αυτό που δίνει τις νίκες είναι η άμυνα» είπε ο Κωνσταντίνος Μουρίκης. Το φάιναλ φορ του Κυπέλλου θα διεξαχθεί στο Καρπενήσι (19-20/5), ενώ το φάιναλ 6 του Τσάμπιονς Λιγκ στη Βουδαπέστη (25-27/5).

Στο μεταξύ, τα κορίτσια του Ολυμπιακού νίκησαν 11-9 τη Βουλιαγμένη στον Πειραιά, μειώνοντας σε 2-1 τη σειρά των τελικών που μεταφέρεται και πάλι στο κολυμβητήριο του Λαιμού (την Πέμπτη). Τα γκολ του Ολυμπιακού πέτυχαν οι: Εμολο 4, Μπιανκόνι 3, Ασημάκη 2, Μανωλιουδάκη, Αβραμίδου από ένα. Για τη Βουλιαγμένη σκόραραν οι: Ξενάκη 3, Τσουκαλά, Χυδηριώτη από 2, Πρωτοπαπά, Κοντογιάννη. Να σημειώσουμε ότι ο προπονητής του Ολυμπιακού, Χάρης Παυλίδης, αποβλήθηκε 51” πριν από το τέλος και δεν θα είναι στον πάγκο στο τέταρτο παιχνίδι.