Από την αποθέωση του Γιάννη στη λαχτάρα του Ιωάννη χθες στο ΣΕΦ, με τον κόσμο να αποθεώνει τον έλληνα σταρ του ΝΒΑ Γιάννη Αντετοκούνμπο και στη συνέχεια να παγώνει με την πτώση του Ιωάννη Παπαπέτρου στο παρκέ!

Ο Ολυμπιακός επικράτησε άνετα του Αρη με 84-54, ανοίγοντας το σκορ στη σειρά των ημιτελικών (στον τελικό προκρίνεται η ομάδα που θα φτάσει πρώτη τις 3 νίκες), αλλά το καθαρά αγωνιστικό πέρασε σε δεύτερο ρόλο.

Διότι ο τραυματισμός του Ιωάννη Παπαπέτρου ξύπνησε άσχημες μνήμες στους θεατές (από Χάκετ και Λοτζέσκι φέτος, με τον πρώτο να χάνει όλη τη σεζόν και τον δεύτερο ένα κρίσιμο μέρος της).

«Οταν είδα ότι μας φώναζαν να πάμε κοντά, ήταν μια δύσκολη στιγμή για όλους. Ευτυχώς το παιδί δεν έχει κάτι σοβαρό και θα είναι μαζί μας» τόνισε φανερά ανακουφισμένος ο τεχνικός του Ολυμπιακού Γιάννης Σφαιρόπουλος. Σε μια ανύποπτη φάση ο Τζάκσον βρήκε άθελά του με τον αγκώνα τον Παπαπέτρου στην καρωτίδα (στο μήλο του Αδάμ) και ο νεαρός φόργουορντ ένιωσε να του κόβεται η αναπνοή πέφτοντας άτσαλα στο έδαφος. Δεν έπαιξε ξανά, αλλά ευτυχώς για το παιδί γλίτωσε τα χειρότερα.

Πάγωσε με αυτή τη σκηνή και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο σταρ του ΝΒΑ που ήταν στο ΣΕΦ με την κοπέλα του και τον μικρό αδελφό του Κώστα και αποθεώθηκε.

Οι γηπεδούχοι, που έπαιξαν άμυνα για σεμινάριο στο δεύτερο μέρος και μοίρασαν και 24 ασίστ (6 ο Γκριν, από 5 Σπανούλης και Ουότερς), είχαν πρώτο σκόρερ τον Παπανικολάου (17), αλλά και τον Ουότερς (11) με τον Γιανγκ (11), με τον τελευταίο να βγάζει απίστευτη ενέργεια.

– Απόψε στο ΟΑΚΑ (19.00, Novasports 2) o Παναθηναϊκός υποδέχεται την ΑΕΚ στον πρώτο μεταξύ τους ημιτελικό.