Η Τότεναμ αποχαιρέτησε το Γουάιτ Χαρτ Λέιν νικώντας 2-1 τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η ομάδα του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο καταλαμβάνει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά τη δεύτερη θέση, ενώ πλέον ο μόνος τρόπος να αγωνιστεί στο Τσάμπιονς Λιγκ η Γιουνάιτεντ είναι να κατακτήσει το Γιουρόπα Λιγκ.

Ο Γουανιάμα άνοιξε το σκορ για την Τότεναμ στο 6′ και ο Χάρι Κέιν στο 49′ πέτυχε το 2-0. η Γιουνάιτεντ μείωσε με τον Ρούνι στο 71′.

Επιβλητική εμφάνιση από τη Λίβερπουλ στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου, καθώς νίκησε 4-0 τη Γουέστ Χαμ και παραμένει στη διεκδίκηση της τρίτης θέσης που οδηγεί απ’ ευθείας στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η Λίβερπουλ είχε πρωταγωνιστή τον Κουτίνιο (δύο γκολ και μία ασίστ), ενώ τέλειωσε το ματς με 26 τελικές (11 στην εστία). Ο Στάριτζ άνοιξε το σκορ στο 35′ από μακρινή πάσα του Κουτίνιο. Ο διεθνής βραζιλιάνος πέτυχε άλλα δύο γκολ

(57′ και 61′) φτάνοντας το σκορ στο 3-0, ενώ ο Οριγκί στο 76′ διαμόρφωσε το τελικό 4-0.

Η Κρίσταλ Πάλας με βασικό και σκόρερ τον Λούκα Μιλιβόγεγιτς νίκησε 4-0 τη Χαλ του Μάρκο Σίλβα και την έστειλε στην Τσάμπιονσιπ. Ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού δεν τα κατάφερε τελικά να κρατήσει τη Χαλ στην Πρέμιερ Λιγκ και η χαριστική βολή ήρθε από έναν παίκτη με τον οποίο συνεργάστηκε πέρυσι στους Ερυθρόλευκους.

Η Κρίσταλ Πάλας προηγήθηκε 2-0 από το α’ μέρος (Ζαχά 3′, Μπεντέκε 34′), ο Μιλιβόγεβιτς με πέναλτι στο 85′ πέτυχε το 3-0 και ο Φαν Άανχολτ στο 90′ διαμόρφωσε το τελικό 4-0.