Το 0-0 στο ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στη Λαμία και τον Απόλλωνα φέρνει και τους δύο αγκαλιά με την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα. Ιδιαίτερα ο Απόλλων, που έμεινε αήττητος σε ένα ακόμα παιχνίδι, θέλει ένα βαθμό στα επόμενα παιχνίδια για να οριστικοποιήσει την άνοδο. Μετά την 30ή αγωνιστική ο Απόλλων έχει 76 βαθμούς και η Λαμία 73. Ο Αρης, που έφερε 1-1 στο Ηράκλειο με τον ΟΦΗ, έχει 67 βαθμούς.

«Τα οφέλη της ισοπαλίας είναι πολλά, αφού ο βαθμός μάς φέρνει ακόμα πιο κοντά στον στόχο», είπε ο προπονητής του Απόλλωνα Ακης Μάντζιος. «Το σημαντικό ήταν ότι έχουμε σταθερή πορεία και είμαστε διαρκώς μπροστά. Θέλει υπομονή και αισθανόμαστε ευχαριστημένοι που βρισκόμαστε κοντά στον μεγάλο στόχο».

«Μαθηματικά δεν έχει τελειώσει τίποτα. Θέλουμε στα τρία ματς τέσσερις πόντους. Εχουμε την ομάδα να τα καταφέρουμε. Δεν υπάρχει μυστικό για την άνοδο. Τα πάντα έχουν να κάνουν με τη δουλειά. Το συναίσθημα όμως σε ομάδες που δεν την έχουν πετύχει ποτέ είναι ανεπανάληπτο», σημείωσε ο τεχνικός της Λαμίας Μπάμπης Τεννές.

Στο μεταξύ, το παιχνιδι Πανσερραϊκού – Σπάρτης δεν διεξήχθη καθώς οι φιλοξενούμενοι δεν ταξίδεψαν στις Σέρρες. Οι οφειλές προς τους παίκτες υποχρέωσαν 15 από αυτούς να καταθέσουν προσφυγή αλλά λύση στο πρόβλημα δεν δόθηκε παρά τις προσπάθειες της διοργανώτριας αρχής και του συνδικαλιστικού οργάνου των ποδοσφαιριστών.

Τα αποτελέσματα στην 30ή αγωνιστική της Φούτμπολ Λιγκ: Καλλονή – Χανιά 0-1, ΟΦΗ – Αρης 1-1, Πανελευσινιακός – Τρίκαλα 1-0, Κισσαμικός – Καλλιθέα 1-0, Aιγινιακός – Παναιγιάλειος 1-1, Αγροτικός Αστέρας – Αναγέννηση Καρδίτσας 3-0, Λαμία – Απόλλων Σμύρνης 0-0, Αχαρναϊκός – Πανθρακικός 3-0 (ά.α.).