Με την Τσέλσι να έχει αναδειχτεί πρωταθλήτρια από την Παρασκευή (1-0 τη Γουέστ Μπρομ), το ενδιαφέρον στην Πρέμιερ Λιγκ εντοπίστηκε στο τελευταίο παιχνίδι της Τότεναμ στο Γουάιτ Χαρτ Λέιν και στη μάχη για τις θέσεις που οδηγούν στο Τσάμπιονς Λιγκ. Παράλληλα, η Χαλ έγινε η τρίτη ομάδα που υποβιβάστηκε. Η Τότεναμ νίκησε 2-1 τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και αποχαιρέτισε με τον ιδανικότερο τρόπο την έδρα της ύστερα από 118 χρόνια. Από τη νέα περίοδο θα αγωνίζεται στο Γουέμπλεϊ μέχρι την κατασκευή του νέου της γηπέδου. Η Τότεναμ έχει εξασφαλίσει τη δεύτερη θέση που οδηγεί στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ η Γιουνάιτεντ έμεινε οριστικά εκτός τετράδας. Θα αγωνιστεί στο Τσάμπιονς Λιγκ μόνο αν κατακτήσει το Γιουρόπα Λιγκ.

Την τρίτη θέση (απευθείας στους ομίλους) διεκδικούν Λίβερπουλ (4-0 στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου τη Γουέστ Χαμ) και Μάντσεστερ Σίτι (2-1 τη Λέστερ στο Ετιχαντ), με την ομαδα του Πεπ Γκουαρντιόλα να έχει ένα παιχνίδι λιγότερο. Ελπίδες πάντως για τετράδα έχει και η Αρσεναλ (4-1 τη Στόουκ).

Η Χαλ ακολούθησε τις Σάντερλαντ και Μίντλεσμπρο στην Τσάμπιονσιπ. Ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς ήταν βασικός και σκόραρε στο 4-0 της Κρίσταλ Πάλας επί της Χαλ, πληγώνοντας τον Μάρκο Σίλβα με τον οποίο συνεργάστηκε πέρυσι στον Ολυμπιακό.

Αλλα αποτελέσματα: Εβερτον – Γουότφορντ 1-0, Μπόρνμουθ – Μπέρνλι 2-1, Μίντλεσμπρο – Σαουθάμπτον 1-2, Σάντερλαντ – Σουόνσι 0-2.

Βαθμολογία (37 αγ.): Τσέλσι (36 αγ.) 87, Τότεναμ (36) 80, Λίβερπουλ 73, Σίτι (36) 72, Αρσεναλ (36) 69, Γιουνάιτεντ (36) 65.