Προς πολιτική συμφωνία που θα περιλαμβάνει και το ζήτημα του χρέους στο Eurogroup της 22ας Μαΐου κινείται η ευρωζώνη, όπως φάνηκε και στη συζήτηση τη Δευτέρα στο EuroWorking Group.
Πηγή της ευρωζώνης ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ότι όλες οι πλευρές θέτουν ως στόχο να υπάρξει συνολική συμφωνία στις 22 Μαΐου.
Ειδικότερα, κατά τη συνεδρίαση των επιτελών των υπουργείων Οικονομικών της ευρωζώνης, συζητήθηκε πρώτα η πορεία εφαρμογής των προαπαιτούμενων και στη συνέχεια πιο συγκεκριμένα μέτρα για την ελάφρυνση του χρέους, προκειμένου να ικανοποιηθεί το αίτημα του ΔΝΤ.
Σύμφωνα με την ίδια πηγή, το EWG θα συνεδριάσει και πάλι στις 22 Μαΐου πριν από το Eurogroup, προκειμένου να ολοκληρώσει την προετοιμασία της συνεδρίασης.
- Τέμπη: Τίτλοι τέλους στην ανάκριση για το αποκαλούμενο μπάζωμα στην υπόθεση της σιδηροδρομικής τραγωδίας
- ΠΑΣΟΚ: Συγκροτείται ο Τομέας Αυτοδιοίκησης με περιφερειακή διάρθρωση και Ολομέλειες σε όλες τις Περιφέρειες
- Κ. Τσουκαλάς: Η κυβέρνηση νομίζει ότι θα βυθιστεί σε αμνησία όλη η ελληνική κοινωνία για το σκάνδαλο στον ΟΠΕΚΕΠΕ







