Πριν από δύο χρόνια, σε μια ανάλογη χρυσαυγίτικη πρόκληση με τη χθεσινή στη Βουλή, ο Πύρρος Δήμας, ως βουλευτής, είχε «προκαλέσει» τον Νίκο Μίχο να τα βάλει μαζί του (φωτογραφία αρχείου). Ο τελευταίος, όμως, αποδείχθηκε τελικά θρασύδειλος.

Αν και πλέον έχει εγκαταλείψει την Ελλάδα για επαγγελματικούς λόγους, ο Πύρρος φρόντισε να παραδώσει μέσω facebook μαθήματα δημοκρατικού ήθους και αληθινού πατριωτισμού. «Ηθελαν να μας δείξουν, να μας θυμίσουν, πόσο μάγκες είναι παίζοντας ξύλο στη Βουλή. Τους ξέρουμε πλέον. Η φασιστική συμπεριφορά τους δεν πρέπει να μας φοβίζει. Πρέπει να μας εξοργίζει. Καμία ανοχή σε όσους δεν σέβονται τίποτα, σε όσους σηκώνουν τόσο εύκολα το χέρι, σε όσους μας πουλάνε πατρίδα χωρίς να έχουν καμία αίσθηση πόσο φθείρουν την έννοια με τη συμπεριφορά τους.

Πριν από δύο χρόνια ήταν ο Μίχος, σήμερα ο Κασιδιάρης, αύριο δεν πρέπει να είναι κανείς τους. Ηρθε η ώρα να τελειώσει αυτό το επικίνδυνο αστείο. Οι εγκληματίες ανήκουν στη φυλακή και όχι στα έδρανα της Βουλής» έγραψε, προσθέτοντας ότι αναμένει εκ των προτέρων αρκετοί να τον βρίσουν ή να τον ειρωνευτούν επειδή μόνο και μόνο έφυγε από την Ελλάδα.