Ανοιξε τις πόρτες της η έκθεση «Ελλάδος Γεύση», η οποία προβάλει συνδυαστικά τη γαστρονομία, τον πολιτισμό και τον τουρισμό στην Ελλάδα. Πραγματοποιείται από τις 18 έως τις 21 Μαΐου στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου με συμμετοχές και εκπροσώπηση από πέντε Περιφέρειες (Νοτίου Αιγαίου, Πελοποννήσου, Αττικής, Ηπείρου, Κεντρικής Μακεδονίας), της Περιφερειακής Ενωσης Δήμων Δυτικής Μακεδονίας και το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο.
Οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν παραδοσιακά εδέσματα που προετοιμάζουν διάσημοι σεφ καθημερινά στο «Παραδοσιακό Παντοπωλείο» και αποστάγματα από όλη την Ελλάδα.
Επίσης, θα μπορούν να πιουν τον καφέ τους δωρεάν στα τραπεζάκια της «Πλατείας του Χωριού», να γνωρίσουν τον ελληνικό πολιτισμό μέσω των μουσικοχορευτικών εκδηλώσεων, να προετοιμάσουν το επόμενο ταξίδι στην Ελλάδα με τη βοήθεια των δήμων και Περιφερειών που συμμετέχουν στην έκθεση, να παρακολουθήσουν ταξιδιωτικά ντοκιμαντέρ, να ανακαλύψουν τις γεύσεις της Ελλάδας μέσω των επιχειρήσεων παραδοσιακών προϊόντων, να επισκεφτούν τον χώρο με τη συλλογή εκθεμάτων από λαογραφικά μουσεία της Ελλάδας, να κάνουν τη βόλτα τους στην «Παραδοσιακή Γειτονιά» και πολλά άλλα.
Στο μήνυμα που έστειλε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Βαγγέλης Αποστόλου, τόνισε τη μεγάλη παράδοση του πρωτογενή τομέα παραγωγής στην ελληνική επικράτεια, την υψηλή ποιότητα των προϊόντων και τις υγιεινές διατροφικές συνήθειες που συναντά κανείς στο ελληνικό τραπέζι.
Στην έκθεση φιλοξενούνται εμπορικοί επισκέπτες από πολλές χώρες του εξωτερικού και πραγματοποιούνται σεμινάρια με θέμα τις εξαγωγές.
Η έκθεση «Ελλάδος Γεύση» πραγματοποιείται με την αιγίδα του υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης, του υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, του υπουργείου Τουρισμού, του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, της Ενωσης Περιφερειών Ελλάδας, της Κεντρικής Ενωσης Δήμων Ελλάδος και τη στήριξη του δήμου Περιστερίου.