Με νέες συσκευές smartphones εμπλουτίζει την παρουσία της στην ελληνική αγορά η κινεζική Xiaomi. Η εταιρεία Info Quest Technologies που είναι η επίσημη αντιπρόσωπος της Xiaomi στην Ελλάδα, ανακοίνωσε πριν από λίγες ημέρες τη διάθεση του smartphone Mi Note 2. Η νέα premium πρόταση της Xiaomi ξεχωρίζει από τις προηγούμενες για το πλήθος των προηγμένων χαρακτηριστικών της, σε επίπεδο τόσο κατασκευής όσο και λειτουργιών. Με την είσοδό της στην ελληνική αγορά η Xiaomi έχει πλέον παρουσία σε όλη την τιμολογιακή γκάμα, από τα 100 ευρώ και φτάνει έως τα 700 ευρώ!

To Mi Νote 2 διαθέτει οθόνη 5,7 ιντσών OLED με 3D κυρτό γυαλί, που εκτός από το αισθητικό αποτέλεσμα προσφέρει και υψηλότερη ρεαλιστική αναλογία και μεγαλύτερη επιφάνεια εργασίας.  

Γυάλινη και 3D κυρτή είναι και η πίσω επιφάνεια της συσκευής. Το νέο smartphone ενσωματώνει επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 821, 6 GB RAM (LPDDR4), 128 GB αποθηκευτικό χώρο (UFS 2.0), μπαταρία μεγάλης χωρητικότητας 4070 mAh, κάμερα υψηλής ευκρίνειας 22,5 MP με σταθεροποιητή κατά την εγγραφή video, καθώς και δυνατότητα υποδοχής δύο καρτών SIM. Το smartphone τρέχει το νέο λειτουργικό σύστημα MIUI 8.1 της Xiaomi, το οποίο θεωρείται το πιο εύχρηστο που έχει παρουσιάσει έως σήμερα η εταιρεία. Το Mi Νote 2 είναι διαθέσιμο σε μαύρο χρώμα, στην προτεινόμενη λιανική τιμή των 699 ευρώ, σε όλες τις μεγάλες αλυσίδες λιανικής πώλησης και στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.you.gr.