Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς ήρθε από τον πάγκο και έδωσε λύση στο πρόβλημα του γκολ που ταλαιπωρούσε τον ΠΑΟΚ για 75 λεπτά. Ο 27χρονος επιθετικός έβαλε την υπογραφή του στο 1-0 επί του Πανιωνίου, μια νίκη που φέρνει την ομάδα του Βλάνταν Ιβιτς σε θέση ισχύος σε ό,τι αφορά την πρώτη θέση των πλέι οφ.

Ο Πρίγιοβιτς μπήκε στη θέση του Στέφανου Αθανασιάδη στο 62′ και στο 75′ σκοράρισε με εντυπωσιακό τρόπο, εκμεταλλευόμενος την μπαλιά του Μάτος και αφού πρώτα έφερε την μπάλα από το δεξί πόδι στο αριστερό.

Ο Βλάνταν Ιβιτς έμεινε ικανοποιημένος από τους παίκτες του: «Ελέγχαμε τον ρυθμό του παιχνιδιού, είχαμε κατοχή της μπάλας, δημιουργήσαμε φάσεις για γκολ. Νομίζω ότι η νίκη μας ήταν δίκαια» είπε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ.

Ο Πανιώνιος, εξαιρετικά οργανωμένος στην άμυνα, άντεξε μέχρι το 69′, όταν έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Μασούντ με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

«Αν δεν υπήρχε η αποβολή, ο ΠΑΟΚ θα δυσκολευόταν να σκοράρει. Το παιχνίδι πήγαινε προς την ισοπαλία. Οι παίκτες μου είναι ήρωες. Παρότι υπήρχαν κάποια προβλήματα, έδωσαν τα πάντα στο γήπεδο» ήταν το σχόλιο του Βλάνταν Μιλόγεβιτς.

Ο ΠΑΟΚ λοιπόν, έχοντας την κατοχή της μπάλας (61%) και 18 τελικές, απείλησε αρκετές φορές τον Πανιώνιο, ιδιαίτερα στο β’ μέρος και μετά την αποβολή του Μασούντ. Στην καλύτερη στιγμή του στο α’ μέρος, ο Μπίσεσβαρ από καλή θέση έστειλε την μπάλα στο δοκάρι. Το ίδιο συνέβη και στο 53′, στην εκτέλεση φάουλ του Πέλκα.

Μετά το γκολ ο ΠΑΟΚ δημιούργησε κι άλλες φάσεις, αλλά ο τερματοφύλακας του Πανιωνίου Ανδρέας Γιαννιώτης σταμάτησε Μπίσεσβαρ και Πρίγιοβιτς.

«Πήραμε τρεις βαθμούς, αλλά μένουν άλλα τρία παιχνίδια. Δεν μπορούμε να χαλαρώσουμε. Κάθε επόμενο παιχνίδι θα είναι πιο δύσκολο με τις συνθήκες που παίζουμε, καθώς οι παίκτες είναι κουρασμένοι» είπε ο Ιβιτς, ο οποίος αναφέρθηκε και σε όσα ειπώθηκαν για το κουτάκι μπίρας που δέχτηκε στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, στο γήπεδο της Λεωφόρου: «Ντρέπομαι για τους ίδιους. Λογικά, πέταξα μόνος κάτι από την κερκίδα και χτυπήθηκα μόνος μου».

Στο θέμα της κόπωσης συμφώνησε και ο Μιλόγεβιτς: «Ετσι είναι το σύστημα των πλέι οφ, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Υπάρχει κούραση, δεν μπορεί να υπάρχει ποιότητα στο παιχνίδι και γίνονται λάθη» είπε ο τεχνικός του Πανιωνίου.

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Λέοβατς (46′ Κίτσιου), Μάτος, Πούγγουρας, Μαλεζάς, Τσίμιροτ, Κάνιας, Μπίσεσβαρ, Πέλκας, Κάμπος (87′ Κουλούρης), Αθανασιάδης (62′ Πρίγιοβιτς).

Πανιώνιος: Γιαννιώτης, Αντωνιάδης, Οικονόμου, Ρισβάνης, Βλάχος, Κόρμπος, Σιώπης (46′ Ταπόκο), Μασούρας, Μασούντ, Καθάριος (66′ Σαββίδης), Μπεν (85′ Βουκελάτος).