Ολα στο τραπέζι

Κρίσιμη η σημερινή ημέρα. Κυρίως σε ό,τι αφορά τα play offs, γιατί είναι αλήθεια πως η εκκρεμότητα με το πρόσφατο Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ είναι σημαντική. Στο πρωτοβάθμιο πειθαρχικό της Λίγκας, λοιπόν, συζητείται η ένσταση που έχει κάνει ο ΠΑΟ κατά του φύλλου αγώνα και υποστηρίζεται αρμοδίως πως δεν έπρεπε να υπάρξει διακοπή. Ηταν αντικανονική, σύμφωνα πάντα με τη γνώμη των ανθρώπων του Τριφυλλιού. Επίσης θα απολογηθούν για όσα θλιβερά συνέβησαν στο ματς της περασμένης Τετάρτης. Οντως, πρέπει όλα να λήξουν, γιατί δεν μπορεί οι ομάδες να συνεχίσουν την προσπάθειά τους σε αυτό το μίνι πρωτάθλημα και να μη γνωρίζουν την ακριβή βαθμολογία ή τους στόχους που κυνηγούν.

Και φυσικά, καλά όλα τα νομικά και οι μάχες των δικηγόρων. Μια συγγνώμη για το κουτάκι μπίρας που βρήκε τον Ιβιτς, μια αναγνώριση λάθους πρόκειται άραγε να ακούσουμε; Ή όλο το ζητούμενο σχετίζεται με το πόσο και αν τραυματίστηκε ο προπονητής; Γιατί κοιτάμε το δέντρο και χάνουμε το δάσος της βίας και της ολότελα κατακριτέας συμπεριφοράς.

Αναγνώριση

Ισως δεν πρέπει να τη χαρακτηρίσουμε «στροφή», το βέβαιο όμως είναι πως με τέτοιες κινήσεις ανεβαίνει ακόμη παραπάνω το πρεστίζ του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού. Ναι, οι κούπες και οι συμμετοχές σε ευρωπαϊκούς τελικούς προσδίδουν κύρος, ας δούμε όμως και το κάτωθι: μετά την παραδοχή ότι ο ΠΑΟΚ νίκησε δίκαια στους τελικούς του βόλεϊ και πήρε το πρωτάθλημα, ήρθαν τα συγχαρητήρια στη Βουλιαγμένη για τη νίκη-έκπληξη στον τελικό του πόλο και η ενδιαφέρουσα ατάκα «ποτέ κανείς δεν κέρδισε πριν αγωνιστεί». Αν , όπως επισημαίνεται, η ήττα αποκρυπτογραφηθεί σωστά μόνο κερδισμένοι θα βγουν στο Λιμάνι, γιατί ουδείς αμφισβητεί ότι ο Ολυμπιακός διαθέτει τη μακράν ανώτερη ομάδα.

Εδρα

Εχουν ακουστεί πολλά περί μετακόμισης της εθνικής ομάδας σε άλλη έδρα και όχι στο Γεώργιος Καραϊσκάκης για τη συνέχεια των αγώνων της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Δεν νομίζουμε να έχουν βάση. Εδώ, άνετα μπορεί να πει κάποιος το «πού θα βρει καλύτερα». Ηδη, σύμφωνα με πηγές, υπήρξε επικοινωνία ανάμεσα σε ανθρώπους της Εθνικής και του φαληρικού γηπέδου. Ενα θέμα μόνο υπήρξε με τη συντήρηση – ενδυνάμωση του αγωνιστικού χώρου και ορισμένοι ήταν επιφυλακτικοί. Ωστόσο, στη συνέχεια επιβεβαιώθηκε η διάθεση όλων να αγωνιστεί ξανά εκεί η ομάδα του Σκίμπε. Λοιπόν, μιλάμε για το πλέον σύγχρονο γήπεδο της χώρας, άκρως ποδοσφαιρικό και άρα «ζεστό» για τους γηπεδούχους και επιπρόσθετα, δεν νομίζουμε να πληρώνει η Ομοσπονδία κάτι. Αφήστε το γεγονός ότι οι άνθρωποι που διοικούν το Καραϊσκάκης γνωρίζουν και με το παραπάνω τη δουλειά τους.
ΑΕΚ

Να έγιναν αντιληπτά κάποια από τα λάθη του περασμένου καλοκαιριού; Ο Λέσκοτ αποχαιρέτησε νωρίς, ο Αλμέιδα αναζητείται στο χορτάρι. Οσο και να πιέζουν οι ατζέντηδες ή διάφορα «κανάλια», τα περί επιστροφής ποδοσφαιριστών ηλικίας 32 ετών και άνω θυμίζουν ξαναζεσταμένο φαγητό. Υποθέτουμε ότι απλώς μιλάμε για ευσεβείς πόθους και όχι για απεικόνιση πραγματικότητας.