Ο αποκλεισμός του Ροντρίγκο Μολέδο από τον τελευταίο αγώνα των play off με τον ΠΑΟΚ ήταν η είδηση της τελευταίας στιγμής για τους «πράσινους». Χωρίς να αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού ή, τιμωρίας, ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός επικαλέστηκε ψυχολογικούς λόγους και ζήτησε να μη συμπεριληφθεί στην αποστολή.

Η απόφαση του Μολέδο δεν άρεσε καθόλου στον Μαρίνο Ουζουνίδη. Ο προπονητής του «τριφυλλιού» δεν περίμενε σε καμία περίπτωση από τον ποδοσφαιριστή να προβάλλει το συγκεκριμένο λόγο για να μην βοηθήσει την ομάδα στην τελευταία αγωνιστική και σαφώς η υπόθεση θα έχει και συνέχεια.

Ο έμπειρος αμυντικός θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στη Βραζιλία (Ιντερνασιονάλ), αλλά δεσμεύεται με συμβόλαιο στους «πράσινους» έως το 2018 και η διοίκηση του έχειο ξεκαθαρίσει πως δεν πρόκειται να τον αφήσει ελεύθερο, εάν δεν λάβει το ανάλογο οικονομικό αντάλλαγμα.

Εκτός αποστολής έμειναν και οι τιμωρημένοι, Κάρλος Ζέκα, Μάρκους Μπεργκ και Σεμπάστιαν Λέτο, αλλά και οι τραυματίες, Πολ-Ζοσέ Εμποκού και Ράσμους Τελάντερ.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού για το ματς με τον «Δικέφαλο του Βορρά»: Ο. Βλαχοδήμος, Στιλ, Κουτρουμπής, Μαρινάκης, Κουρμπέλης, Ευαγγέλου, Κουλιμπαλί, Χουλτ, Λουντ, Στάικος, Π. Βλαχοδήμος, Ρέις, Βιγιαφάνιες, Κλωναρίδης, Χατζηγιοβάνης, Μολίνς, Πίσπας, Μίγγος, Μπουζούκης.