Διαθέσιμο στην ελληνική αγορά είναι από αυτή την εβδομάδα το smartphone Xperia XZ Premium της Sony Mobile. Μάλιστα για τις αγορές που θα γίνουν τον πρώτο μήνα της κυκλοφορίας του, αποκλειστικά στα καταστήματα Cosmote και στο δίκτυο Γερμανός, θα προσφέρεται δωρεάν ένα ζευγάρι ασύρματων ακουστικών της Sony (MDR-100ABN), αξίας 300 ευρώ.

Το Xperia XZ Premium θεωρείται η πλέον εξελιγμένη τεχνολογία smartphone της Sony μέχρι σήμερα. Η νέα προηγμένη κάμερα Motion Eye™ έχει τη δυνατότητα να πιάνει κινήσεις που δεν μπορεί να συλλάβει το ανθρώπινο μάτι, χάρη στη βοήθεια του βίντεο με την εξαιρετικά αργή κίνηση στα 960 καρέ/δευτερόλεπτο. Επίσης, η οθόνη του παρέχει τη δυνατότητα απεικόνισης 4K HDR (Υψηλό Δυναμικό Εύρος), προσφέροντας εικόνα με ζωντανά χρώματα, αντίθεση και υψηλή ευκρίνεια. Ο καμπυλωτός σχεδιασμός της συσκευής περικλείει μια οθόνη 5,5 ιντσών, έναν πολύ γρήγορο επεξεργαστή και πλήθος άλλων έξυπνων χαρακτηριστικών.

Στα βασικά χαρακτηριστικά του Xperia XZ Premium περιλαμβάνονται:

*Οθόνη 5,5 ιντσών με δυνατότητα απεικόνισης 4K HDR.

*Νέα κάμερα Motion Eye με βίντεο εξαιρετικά αργής κίνησης στα 960 καρέ/δευτερόλεπτο, λειτουργία Predictive Capture και καταγραφή βίντεο 4K.

*Πλατφόρμα Qualcomm® Snapdragon™ 835 στα 64 bit.

*Μπαταρία 3230 mAh με τη λειτουργία Smart Stamina (Εξυπνη Αντοχή), καθώς και τη λειτουργία της προσαρμοζόμενης φόρτισης Qnovo (Qnovo Adaptive Charging).

*Θύρα USB Type-C™ 3.1, κατάλληλη και για φόρτιση.

*Χρωματικές επιλογές: μεταλλικό γκρι και μαύρο.

Η προτεινόμενη τιμή λιανικής του νέου Xperia XZ Premium διαμορφώνεται στα 769 ευρώ.