Κριτική σκέψη και συνθετική ικανότητα απαιτούσαν τα θέματα στην Ιστορία Προσανατολισμού, ενώ τα θέμα της Φυσικής ήταν σαφή και επιστημονικά διατυπωμένα. Διαβαθμισμένης δυσκολίας ήταν τα θέμα της Ανάπτυξης Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον, στα οποία εξετάστηκαν τη Δευτέρα οι υποψήφιοι των Γενικών Λυκείων.

Όπως σχολιάζει η Ομοσπονδία Εκπαιδευτικών Φροντιστών Ελλάδος, ειδικά για τα θέματα της Ανάπτυξης Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον το άριστα είναι μόνο για μαθητές που έχουν προετοιμαστεί σωστά και έχουν κατανοήσει καλά τις έννοιες του προγραμματισμού.

Τόσο τα θέματα της Φυσικής όσο και της Ιστορίας απευθύνονταν σε καλά προετοιμασμένους μαθητές καθώς κάλυπτα μεγάλο μέρος της διδαχθείσας ύλης.

Τanea.gr σε συνεργασία με ταφροντιστήρια Ομόκεντρο Φλωρόπουλουμεταδίδουν τις απαντήσεις στα θέματα της Νεοελληνικής Γλώσσας.

Τα θέματα της Ιστορίαςκαι οι απαντήσεις

Τα θέματα της Φυσικήςκαι οι απαντήσεις

Τα θέματα της Ανάπτυξης Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλονκαι οι απαντήσεις

Την Τρίτη τη σκυτάλη παίρνουν πάλι τα ΕΠΑΛ με τους υποψηφίους να εξετάζονται στα Ψηφιακά Συστήματα, τον Προγραμματισμό Υπολογιστών, τη Μεταφορά Φορτίων και την Οικοδομική.